Ολυμπιακός: Με δανεισμό στην ΑΕΛ ο νεαρός Μάρκοβιτς

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Με δανεισμό στην ΑΕΛ ο νεαρός Μάρκοβιτς

bet365

Ο νεαρός Σέρβος μπακ δόθηκε δανεικός στην ομάδα της ΑΕΛ από τον Ολυμπιακό για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του στην συνέχεια της τρέχουσας σεζόν.

Ο νεαρός Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς πήρε κυρίως ευκαιρίες στο Κύπελλο με την Καλαμάτα στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού. Κρίθηκε πως πρέπει να πάει δανεικός για να πάρει ματς και έκλεισε στην ΑΕΛ για το προσεχές εξάμηνο.

Οι «βυσσινί» παραχώρησαν δανεικό τον Χαλάτση στον Γ.Σ. Αλμυρού. Επίσης τελικά δεν θα προχωρήσουν στην απόκτηση των Σπάσιτς και Πολύμου.
Η ανακοίνωση της Λάρισας για τον Μάρκοβιτς:
Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό του διεθνούς Σέρβου ποδοσφαιριστού Svetozar Markovic.
Ο Svetozar Markovic είναι 19 ετών, έχει ύψος 1,86 και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός.
Τις σεζόν 2017-18 και 2018-19 αγωνίστηκε με τη φανέλα της Παρτιζάν Βελιγραδίου και αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2019 έναντι ποσού 1.500.000,00€, με την Παρτιζάν να διατηρεί και το 15% των δικαιωμάτων του από πιθανή μεταπώληση του.
Στην Παρτιζάν κατέγραψε 50 συμμετοχές στα 2 χρόνια παρουσίας του εκεί σε Πρωτάθλημα Σερβίας, Κύπελλο Σερβίας και αγώνες του EuropaLeague, σημειώνοντας και 4 τέρματα, ενώ φέτος με τον Ολυμπιακό αγωνίστηκε σε 2 αγώνες Κυπέλλου Ελλάδος.
Είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Σερβίας U21 και έχει συνολικά 33 επίσημες εμφανίσεις σε όλα τα ηλικιακά τμήματα της Εθνικής Σερβίας από την U16 έως την U21.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα