Μαγιόρκα: Η πρώτη δήλωση του προπονητή για τον Κούτρη

Gazzetta team
Μαγιόρκα: Η πρώτη δήλωση του προπονητή για τον Κούτρη

bet365

Ο Βιθέντε Μορένο χαρακτηρίζει «αναγκαία» την απόκτηση του Έλληνα αριστερού μπακ, ο οποίος καλύπτει το κενό του Μπαμπά Ραχμάν, ο οποίος επιστρέφει στην Τσέλσι.

Βαλένθια - Παναθηναϊκός: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Τα μεγάλα παιχνίδια

Την πρώτη του δημόσια τοποθέτηση για τον Λεονάρντο Κούτρη, τον οποίο η Μαγιόρκα απέκτησε δανεικό από τον Ολυμπιακό, έκανε ο προπονητής της ομάδας των Βαλεαρίδων Νήσων, Βιθέντε Μορένο.

«Για την θέση του αριστερού μπακ υπήρχε ανάγκη λόγω της κατάστασης του Μπαμπά. Ο παίκτης μόλις έφτασε και πρέπει να του δοθεί χρόνος για να εκφέρουμε άποψη για το τι μπορεί να προσφέρει» υποστήριξε ο Μορένο για τον Έλληνα ακραίο μπακ, ο οποίος θα καλύψει ουσιαστικά το κενό του Μπαμπά Ραχμάν.

Ο τελευταίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι ως δανεικός από την Τσέλσι, δεν πρόσφερε τίποτα επί της ουσίας και έχει εκ νέου πρόβλημα τραυματισμού στο δεξί γόνατο, οπότε θα διακοπεί ο δανεισμός του και θα επιστρέψει στους Μπλε του Λονδίνου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα