Η προτεραιότητα του Άρη στην άμυνα και οι αντικειμενικές δυσκολίες

Η προτεραιότητα του Άρη στην άμυνα και οι αντικειμενικές δυσκολίες

Βασίλης Βλαχόπουλος
Η προτεραιότητα του Άρη στην άμυνα και οι αντικειμενικές δυσκολίες

bet365

Η θωράκιση της αμυντικής γραμμής προφανέστατα αποτελεί προτεραιότητα των ανθρώπων του Άρη δίχως αυτό να σημαίνει ότι θα ξεφύγουν από τη διαπραγματευτική γραμμή που ήδη έχουν χαράξει.

Βαλένθια - Παναθηναϊκός με Live Streaming* & σούπερ προσφορά* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Είναι προφανείς οι προτεραιότητες του Άγγελου Χαριστέα καθώς δεν μπορεί να χαρακτηριστεί τυχαίο το γεγονός ότι ασχολήθηκε λεπτομερώς με τους αμυντικούς των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι. Προς αυτήν την κατεύθυνση υπάρχει μια ανοιχτή συζήτηση με τον Φραν Βέλεθ αλλά και κατατέθηκε βελτιωμένη πρόταση (ως προς τους οικονομικούς όρους) για συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων. Γι’ αυτόν τον λόγο επίσης, οι «κίτρινοι» είναι σε συζητήσεις (από τον περασμένο Οκτώβρη) με τον ατζέντη του Χουλιάν Κουέστα, ενώ το ίδιο σκοπεύουν να πράξουν και με τον Μιχάι Κόρχουτ.

Είναι φανερό ότι με φόντο την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, ο Άρης ξεκινάει από την άμυνα, αυτή είναι η προτεραιότητά του και θέλει να ξέρει από τώρα, αν μπορεί να υπολογίζει στους παραπάνω παίκτες. Το gazzetta.gr σημείωσε ότι, ανεξαρτήτως της βελτιωμένης πρότασης που κατατέθηκε στον Βέλεθ, η περίπτωση του Ισπανού κεντρικού αμυντικού παραμένει δύσκολη. Ο λόγος δεν έχει να κάνει τόσο με την οικονομική απόσταση. Αυτή συρρικνώθηκε σε σημαντικό βαθμό αλλά δεν εξαλείφθηκε. Η δυσκολία σχετίζεται με τις προτάσεις που φέρεται να έχει στα χέρια του ο έμπειρος ποδοσφαιριστής (αυτή η πληροφορία αντλείται από το περιβάλλον του). Η περίπτωση του Κουέστα παρουσιάζει τον ίδιο βαθμό δυσκολίας για τους ίδιους λόγους. Υπάρχει διαφορά στο οικονομικό, κυρίως όμως ο Ισπανός ελπίζει ότι θα εξαργυρώσει της καλή αγωνιστική παρουσία του στον Άρη, ενδεχομένως, μέσω ενός καλού συμβολαίου σε ομάδα της πατρίδας του. Σε ότι αφορά τον Κόρχουτ, μέχρι στιγμής δεν έχουν διαμορφωθεί ξεκάθαρα δεδομένα.

Σε κάθε περίπτωση, ο Άρης λειτουργεί σωστά επί των συγκεκριμένων περιπτώσεων γιατί α) ξεκίνησε τις επαφές από τον περασμένο Οκτώβρη ούτως ώστε να γνωρίζει, σε ποιους παίκτες μπορεί να υπολογίζει για την ερχόμενη σεζόν και β) θα πατήσει πάνω στο οικονομικό μονοπάτι που μπορεί, αποφεύγοντας λάθη του παρελθόντος και τα οποία πληρώνει έως και σήμερα. Η επίτευξη του στόχου δεν είναι αποκλειστικά στο δικό του χέρι διότι πρόκειται για μια ανοιχτή αγορά όπου ο οικονομικός παράγοντας παίζει πρωτεύοντα ρόλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα