«Μεγάλο ταλέντο ο Εμρέ Μορ, αλλά εξαιρετικά απείθαρχος» (vid)

Γιάννης Γεωργόπουλος
«Μεγάλο ταλέντο ο Εμρέ Μορ, αλλά εξαιρετικά απείθαρχος» (vid)

bet365

Ο Tούρκος δημοσιογράφος του Radyospor, Οζγκιούρ Σαντσάρ, σκιαγραφεί στο gazzetta.gr το αγωνιστικό προφίλ του Εμρέ Μορ που απασχολεί τον Ολυμπιακό. «Οι οπαδοί της Γαλατασαράι δεν τον πιστεύουν πλέον, ο Ολυμπιακός του δίνει μεγάλη ευκαιρία».

Ο Τούρκος διεθνής, Εμρέ Μορ, ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Δανία, θεωρείται ως ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα στη γειτονική χώρα, δίχως ωστόσο να καταφέρει να δικαιώσει τις υψηλές προσδοκίες που υπάρχουν γύρω από το όνομα του.

Ο 22χρονος εξτρέμ σε ηλικία 19 ετών βρέθηκε στη Ντόρμουντ με τους Βεστφαλούς να δαπανούν 9 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του. Ο 22χρονος εξτρέμ δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στη Γερμανία με την Θέλτα να επενδύει εν συνεχεία πάνω του ξοδεύοντας 13 εκατ. ευρώ. Ούτε όμως στην Ισπανία έκανε την διαφορά λόγω του εκκεντρικού χαρακτήρα του.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Εμρέ Μορ αποκτήθηκε από την Γαλατασαράι με την μορφή δανεισμού έπειτα από εισήγηση του Φατίχ Τερίμ, ο οποίος τον γνώριζε καλά από την εθνική Τουρκίας, αλλά για μια ακόμη φορά δεν κατάφερε να καθιερωθεί στην «Τσιμ-Μπομ».

Ο ρεπόρτερ του ραδιοσταθμού Radyospor, Οζγκιούρ Σαντσάρ μίλσε στο gazzetta.gr για τον Εμρέ Μορ, επισημαίνοντας το ταλέντο του Τούρκου διεθνή, αλλά και τον προβληματικό χαρακτήρα του. Ο Τούρκος ρεπόρτερ κατέληξε πως ο Ολυμπιακός του δίνει μια μεγάλη ευκαιρία προκειμένου να δείξει τις ικανότητες του.

«Ο Εμρέ Μορ είναι ένας ποδοσφαιριστής με σπουδαίο φυσικό ταλέντο και ποιότητα στο παιχνίδι του, όμως το θέμα είναι πως δεν έχει αξιοποιήσει μέχρι στιγμής αυτές τις ικανότητες που διαθέτει. Η παρουσία του στη Ντόρτμουντ όπου μεταπήδησε μετά την καριέρα του στη Δανία ήταν πραγματική απογοήτευση. Στη συνέχεια η Θέλτα Βίγκο προχώρησε σε μια μεγάλη επένδυση με την απόκτηση του ξοδεύοντας 9 εκατ. ευρώ, δίχως όμως να κάνει και εκεί αισθητή την παρουσία του.

Μάλιστα, λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων έλειψε από τρία ματς της ισπανικής ομάδας. Ο Φατίχ Τερίμ, τον γνώριζε από την εθνική Τουρκίας και πάντα πίστευε στις ικανότητες του Μορ. Έπειτα από εισήγηση του Φατίχ Τερίμ, ο Μορ υπέγραψε με την μορφή δανεισμού το περασμένο καλοκαίρι στη Γαλατασαράι. Ούτε αυτή τη φορά όμως ο Μορ κατάφερε να ξεχωρίσει. Οι οπαδοί της Γαλατασαράι δείχνουν να μην τον πιστεύουν πλέον και είναι χαρούμενοι με την αποχώρηση του από τον σύλλογο.

Επί της ουσίας είναι ένας παίκτης, ο οποίος ξέρει να χειρίζεται σωστά την μπάλα, πασάρει γρήγορα και καλύπτει χώρους. Κανονικά θα έπρεπε να ήταν παίκτης παγκόσμιας κλάσης, όμως δεν είναι πειθαρχημένος. Κινείται κάποιες φορές στον αγωνιστικό χώρο πηγαίνοντας κόντρα στην τακτική του προπονητή του και παίζει λες και είναι μόνος του.

Έτσι, χάνει την μπάλα και επηρεάζει αρνητικά το παιχνίδι της ομάδας του. Δεν βοηθάει με αυτό τον τρόπο και είναι λες και η Γαλατασαράι αγωνίζεται με 10 παίκτες. Ο Ολυμπιακός του δίνει ωστόσο μια μεγάλη ευκαιρία να αποδείξει πόσο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής είναι αρκεί να έχει πειθαρχία. Επαναλαμβάνω είναι πολύ ταχύς με την μπάλα και μπορεί να εξελιχθεί σε σημαντικό παίκτη για την ελληνική ομάδα αν υπάρχει η σωστή οργάνωση».

Δείτε τον Εμρέ Μορ εν δράσει...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα