Ολυμπιακός: «Ζήτησε δανεικό τον Πιάτσα από την Γιουβέντους και θα υπάρξουν εξελίξεις»

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: «Ζήτησε δανεικό τον Πιάτσα από την Γιουβέντους και θα υπάρξουν εξελίξεις»

bet365

Συνέχεια στα ιταλικά ρεπορτάζ για τον Μάρκο Πιάτσα και τον Ολυμπιακό με τους γείτονές μας να τονίζουν πως οι Πειραιώτες έκαναν πρόταση δανεισμού για τον παίκτη και ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος.

Ρεν - Ναντ με σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.(21+)

Ο 24χρονος διεθνής Κροάτης ανήκει στο ρόστερ της Γιουβέντους αλλά δεν υπολογίζεται και έτσι όπως αναφέραμε και νωρίτερα έχει παίξει πολύ λίγο. Ο Πιάτσα είναι ως επί το πλείστον αριστερός εξτρέμ αλλά παίζει και επιθετικός και σε άλλες θέσεις στην γραμμή κρούσης. Ακόμα και πίσω από τον φορ.

Οι Ιταλοί μεταδίδουν πως ο Ολυμπιακός έκανε κρούση στην Γιουβέντους για να πάρει δανεικό τον παίκτη. Επιπλέον ότι υπάρχουν πιθανότητες να γίνει πράξη αυτή η κίνηση καθώς η Γιουβέντους φέρεται να το βλέπει θετικά. Ο Μάρκο Πιάτσα έχει συμβόλαιο με την Γιουβέντους μέχρι το 2021. Στην ιταλική ομάδα έχει καταγράψει 21 αγώνες με 1 γκολ. Έχει περάσει και από τις Ακαδημίες των Γιουβεντίνων ενώ εκτός από την πατρίδα του έχει συμμετοχές & γκολ σε Σάλκε και Φιορεντίνα. Τον παίκτη ήθελε και η Κάλιαρι αλλά δεν έκλεισε εκεί και επίσης απασχόλησε και την Πάρμα αλλά και βελγικές ομάδες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα