H Κυβέρνηση ετοιμάζεται να διακόψει το πρωτάθλημα!

Gazzetta team
H Κυβέρνηση ετοιμάζεται να διακόψει το πρωτάθλημα!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες από το κυβερνητικό ρεπορτάζ, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δεχθεί πλήθος εισηγήσεων από συνεργάτες του για άμεση διακοπή του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου και τις εξετάζει πολύ σοβαρά.

Ολυμπιακός - Μπασκόνια με σούπερ προσφορά* & Live Streaming* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Υπήρχε ως φημολογία, υπήρξαν ακόμα και ρεπορτάζ που ήθελαν την Κυβέρνηση να το σκέφτεται. Φαίνεται ότι είναι πιθανό να γίνει πράξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το κυβερνητικό ρεπορτάζ, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δεχθεί πλήθος εισηγήσεων από στενούς συνεργάτες του για άμεση διακοπή του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου και τις εξετάζει πολύ σοβαρά.

Ο πρωθυπουργός θα μιλήσει επί της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο στην Βουλή στις 18:00. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές εκεί θα αναφερθεί και στην διακοπή του πρωταθλήματος. Είτε με άμεση ισχύ, είτε ως πιθανό ενδεχόμενο στην περίπτωση που η ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί την τελευταία εβδομάδα συνεχίσει να θέτει σε κίνδυνο την κοινωνική συνοχή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα