Μαρινάκης: «Έχουμε κάτι κοινό, γιατί ΕΛΠΙΔΑ και Ολυμπιακός έχουμε μάθει να είμαστε νικητές»

Μαρινάκης: «Έχουμε κάτι κοινό, γιατί ΕΛΠΙΔΑ και Ολυμπιακός έχουμε μάθει να είμαστε νικητές»

Μαρινάκης: «Έχουμε κάτι κοινό, γιατί ΕΛΠΙΔΑ και Ολυμπιακός έχουμε μάθει να είμαστε νικητές»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο περιθώριο της επίσκεψης του Ολυμπιακού στο ίδρυμα της Ελπίδας μίλησε για το λειτούργημα του συγκεκριμένου συλλόγου.

Κύπελλο Ελλάδας με αμέτρητες αγορές στη Vistabet.gr. (21+)

Αρχικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης επισήμανε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρισκόμαστε σήμερα όλοι εδώ για δέκατη συνεχόμενη χρονιά και θέλω να σταθώ σε δύο σημεία. Στην επιτυχία του λειτουργήματος της κυρίας Βαρδινογιάννη και του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ προς τα παιδιά με καρκίνο. Φέτος κλείνετε 30 χρόνια και σας εύχομαι να τα εκατοστήσετε και να συνεχίσετε με τον ίδιο ρυθμό και το ίδιο πάθος έχοντας πάντα επιτυχίες. Στην αρχή, όπως είπατε, ήταν πολύ δύσκολο για τα παιδιά να μπορέσουν να ζήσουν και να γιατρευτούν. Τώρα έχετε φτάσει στο σημείο τρία στα τέσσερα παιδιά να γίνονται καλά. Και ο στόχος τώρα είναι το τέσσερα στα τέσσερα. Έχουμε κάτι κοινό, γιατί ΕΛΠΙΔΑ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχουμε μάθει να είμαστε νικητές, σε κάθε ματς και σε κάθε προπόνηση, στη ζωή μας. Το ίδιο ακριβώς κάνετε και εσείς κάθε μέρα. Φέτος είμαστε αήττητοι στην Ελλάδα και θέλω να σας ευχηθώ και εσείς να φτάσετε σε αυτό το σημείο με τα παιδιά να γιατρεύονται όλα». 
 
Παράλληλα διαβεβαίωσε την κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη από τον σύλλογο της Ελπίδας ότι τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Πειραιάς θα σταθούν στο πλευρό της στο πλαίσιο του Επετειακού Έτους «Θερμοπύλες-Σαλαμίνα 2020» για να τιμήσουν και εκείνοι με όποιο τρόπο μπορούν την σημαντική αυτή επέτειο. «Για την επέτειο της ναυμαχίας της Σαλαμίνας, κάτι το οποίο έλαβε χώρα λίγο έξω από τον Πειραιά μας, θέλω να σας πω πως θα είμαστε κοντά σας. Αυτή η ναυμαχία άλλαξε την ιστορία του δυτικού κόσμου. Θα είμαστε εκεί για να βοηθήσουμε όσο μπορούμε, θα είμαστε κοντά σας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κύριος Μαρινάκης. Αμέσως μετά ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρέδωσε για ακόμα μια χρονιά στην κυρία Βαρδινογιάννη μια επιταγή για την στήριξη του έργου της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων. Η κυρία Βαρδινογιάννη, από την πλευρά της, σε αναγνώριση της μεγάλης στήριξης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, και προσωπικά του Βαγγέλη Μαρινάκη, του προσέφερε ένα στεφάνι ελιάς θέλοντας με αυτό τον συμβολικό τρόπο να τον τιμήσει για τη σημαντική συμβολή του στο έργο του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ.