Τέλος ο Ζεράλδες από την ΑΕΚ

Τέλος ο Ζεράλδες από την ΑΕΚ

Τέλος ο Ζεράλδες από την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τον τερματισμό του δανεισμού του Φρανσίσκο Ζεράλδες που επιστρέφει στη Σπόρτινγκ.

Παρελθόν αποτελεί και τυπικά ο Ζεράλδες από την ΑΕΚ με την Ένωση να ανακοινώνει τον τερματισμό του δανεισμού του από τη Σπόρτινγκ.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός που είχε έρθει το καλοκαίρι στην ΑΕΚ, αποτελώντας επιλογή του Μιγκέλ Καρντόσο, δεν κατάφερε να δώσει τα αναμενόμενα και από τον Οκτώβριο βρισκόταν εκτός ομάδας.

Ο Ζεράλδες βρισκόταν στην Πορτογαλία από τα Χριστούγεννα περιμένοντας τη λύση του συμβολαίου του δανεισμού του από την Ένωση, κάτι που καθυστέρησε λίγο περισσότερο, αλλά τελικά πραγματοποιήθηκε.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος πραγματοποίησε έξι συμμετοχές με την ΑΕΚ, επιστρέφει πλέον στη Σπόρτινγκ με τα ρεπορτάζ από την Πορτογαλία να αναφέρουν ότι είναι πιθανό να παραμείνει εκεί, παίρνοντας μία τελευταία ευκαιρία στα «Λιοντάρια».

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Φρανσίσκο Ζεράλδες, ο οποίος επιστρέφει στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Η ομάδα μας ευχαριστεί τον Πορτογάλο μέσο για την παρουσία του σε αυτήν από το περασμένο καλοκαίρι έως σήμερα και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.