Αδιέξοδο με Ντουάρτε, ζητάει το 60% του τριετούς συμβολαίου του!

Αδιέξοδο με Ντουάρτε, ζητάει το 60% του τριετούς συμβολαίου του!

Βασίλης Βλαχόπουλος
Αδιέξοδο με Ντουάρτε, ζητάει το 60% του τριετούς συμβολαίου του!

bet365

Η νέα πρόταση του Άγγελου Χαριστέα στον Λερίν Ντουάρτε έπεσε στο κενό καθώς ο Ολλανδός ζητάει το 60% του τριετούς συμβολαίου του για να το λύσει…

Σε αδιέξοδο οδηγείται η περίπτωση του Ντουάρτε καθώς δεν μπορεί να βρεθεί η χρυσή τομή για τη λύση του συμβολαίου του. Το περασμένο καλοκαίρι, ο Ολλανδός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, χθες (28/1) ο Άγγελος Χαριστέας κατέθεσε νέα πρόταση προσφέροντας περισσότερα χρήματα ως αποζημίωση αλλά η απάντηση του ατζέντη του παίκτη ήταν αρνητική. Για την ακρίβεια ζήτησε το 60% του συμβολαίου του. Ο ποδοσφαιρικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης δεν θα μπορούσε να δεχθεί την αντιπρόταση του παίκτη, την χαρακτήρισε εξωφρενική κι εκεί διακόπηκαν οι συζητήσεις.

Το χειρότερο είναι ότι ο Άρης δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τον Ντουάρτε, αυτό έδειξαν τουλάχιστον τα αποτελέσματα των πρόσφατων εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο παίκτης. Για την ακρίβεια, διαπιστώθηκε υψηλό ποσοστό λίπους (για τα δεδομένα επαγγελματία ποδοσφαιριστή) και γενικώς οι μετρήσεις ήταν απογοητευτικές, σε σημείο να αποφασιστεί από τον Μίκαελ Ένινγκ ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και κατ' επέκταση να συμπεριληφθεί στο πλάνο του.

Υπό αυτές τις συνθήκες, οι «κίτρινοι» είναι αποφασισμένοι να τραβήξουν την υπόθεση στα άκρα. Σε πρώτη φάση ενημερώθηκε ο αθλητής αλλά και οι εκπρόσωποί του ότι από αύριο (30/1) ο Ντουάρτε θα προπονείται μόνο τους με καθημερινό πρόγραμμα διπλών προπονήσεων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα