Παναθηναϊκός: «Ελάτε από νωρίς στο γήπεδο»

Παναθηναϊκός: «Ελάτε από νωρίς στο γήπεδο»

Παναθηναϊκός: «Ελάτε από νωρίς στο γήπεδο»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καλεί τους οπαδούς της ομάδας να δώσουν το παρών από νωρίς στο ΟΑΚΑ για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ώστε να αποφευχθεί συνωστισμός, ταλαιπωρία και καθυστέρηση της πρόσβασής τους στις κερκίδες.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Λόγω της αναμενόμενης αυξημένης παρουσίας φιλάθλων στον αγώνα της προσεχούς Κυριακής με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καλεί τους φιλάθλους κατόχους εισιτηρίων της επικείμενης αναμέτρησης του Ολυμπιακού Σταδίου, να προσέλθουν από νωρίς στο γήπεδο προκειμένου να αποφευχθεί συνωστισμός, ταλαιπωρία, καθυστέρηση της πρόσβασής τους στις κερκίδες και να συμβάλουν στην ομαλότητα. Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν 2 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στις 17:30.

Δεδομένων των αυξημένων μέτρων ασφαλείας και του διπλού σωματικού ελέγχου που θα διενεργηθεί στους φιλάθλους τόσο πριν όσο και μετά την είσοδο στις θύρες, είναι προτιμότερο σε όσους επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήριο να προτιμήσουν την ηλεκτρονική διάθεση μέσω του σάιτ της viva (www.viva.gr) και όχι τα εκδοτήρια του γηπέδου».