Παναθηναϊκός: Δανεικός στην Σοντερίσκε ο Μαυρομμάτης

Παναθηναϊκός: Δανεικός στην Σοντερίσκε ο Μαυρομμάτης

Παναθηναϊκός: Δανεικός στην Σοντερίσκε ο Μαυρομμάτης

Ο Φάνης Μαυρομμάτης παρότι πέρυσι αποτέλεσε ευχάριστη έκπληξη στο κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού, φέτος δεν πήρε ευκαιρίες από τον Δώνη και μέχρι το τέλος της σεζόν θα παίξει δανεικός με την φανέλα της Σοντερίσκε στην Δανία.

Σίτι - Γιουνάιτεντ με Super Derby προσφορά* & Live Streaming* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στην πρώτη του επαγγελματική σεζόν και μάλιστα έπειτα από σοβαρό τραυματισμό, μέτρησε 21 συμμετοχές, ήταν βασικός στο κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού και έδειξε ότι τα επόμενα χρόνια το «τριφύλλι» θα μπορούσε να τον λογίζει ως μια αξιόπιστη λύση στα στόπερ. Από τα σπλάχνα της ακαδημίας των «πρασίνων», ο Φάνης Μαυρομμάτης είχε αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά. Φέτος, όμως, δεν πήρε ευκαιρίες από τον Γιώργο Δώνη, μέτρησε μόλις 3 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και ήταν ξεκάθαρο πως δεν θα έβρισκε λεπτά συμμετοχής μέχρι το τέλος της σεζόν.

Για αυτό και μέχρι το καλοκαίρι θα παραχωρηθεί δανεικός στην Σοντερίσκε. Στο πρωτάθλημα της Δανίας θα έχει την δυνατότητα να παίξει, να εξελιχθεί και να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό για να παλέψει εκ νέου για μια θέση στο ρόστερ.