Ποντένσε: Οι Άγγλοι μεταδίδουν πως ο Ολυμπιακός θα εισπράξει 25 εκατ. ευρώ

Δημήτρης Τομαράς
Ποντένσε: Οι Άγγλοι μεταδίδουν πως ο Ολυμπιακός θα εισπράξει 25 εκατ. ευρώ

bet365

Ο Ντάνιελ Ποντένσε σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία περνάει την Τετάρτη ιατρικά ενώ στο Νησί μεταδίδουν πως ο Ολυμπιακός θα εισπράξει 25 εκατ. ευρώ συν μπόνους. Τι είπε για τον Πορτογάλο ο Νίκος Γαβαλάς.
Ο ρεπόρτερ της Telegraph, Τζον Πέρσι, σημειώνει πως Ποντένσε θα κλείσει επίσημα στην Γουλβς μέσα στο επόμενο 48ωρο και ότι θα περάσει ιατρικά την Τετάρτη. Οι Άγγλοι υπογραμμίζουν πως ο Ολυμπιακός θα πάρει 25 εκατ. ευρώ συν μπόνους για αυτήν την μεταγραφή.
Πάντως ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Νίκος Γαβαλάς - που παρέλαβε στην εκδήλωση του ΠΣΑΠ το βραβείο του Ντάνιελ Ποντένσε για την είσοδό του στην κορυφαία ενδεκάδα της περσινής σεζόν - έκανε λόγο για «μεγάλο βράδυ» όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις με την ομάδα της Γουλβς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα