ΑΕΚ: Στο Μιλάνο για τη μάσκα ο Οικονόμου, ενοχλήσεις ο Κλωναρίδης

ΑΕΚ: Στο Μιλάνο για τη μάσκα ο Οικονόμου, ενοχλήσεις ο Κλωναρίδης

Gazzetta team
ΑΕΚ: Στο Μιλάνο για τη μάσκα ο Οικονόμου, ενοχλήσεις ο Κλωναρίδης

bet365

Ο Μάριος Οικονόμου ταξίδεψε στην Ιταλία για την ειδική προστατευτική μάσκα. Ενοχλήσεις ένιωσε ο Βίκτωρας Κλωναρίδης.

Ο Οικονόμου απουσίαζε από τη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα καθώς όπως αναμενόταν, ταξίδεψε στο Μιλάνο μαζί με τον γιατρό Χρήστο Λάλο προκειμένου να προμηθευτεί την προστατευτική μάσκα που θα του επιτρέπει να αγωνίζεται, έπειτα από το κάταγμα που υπέστη στη μύτη. Αύριο αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Βίκτωρας Κλωναρίδης καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους, ενώ ατομικό συνέχισαν και οι Τσιγκρίνσκι και Μπότος.

Οι παίκτες της ΑΕΚ θα προπονηθούν ξανά στα Σπάτα το απόγευμα της Τετάρτης στις 17:00 και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή για τη ρεβάνς του Κυπέλλου την προσεχή Πέμπτη (19:30) με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα