Eπανήλθε η Γουλβς για Ποντένσε!

Gazzetta team
Eπανήλθε η Γουλβς για Ποντένσε!

bet365

Η Γουλβς επέστρεψε με νέα πρόταση στον Ολυμπιακό για τον Ντάνιελ Ποντένσε και οι δύο ομάδες διαπραγματεύονται την μεταγραφή του

Όλα έδειχναν πως ο Ποντένσε θα είναι παίκτης της Γουλβς. Αυτό άρχισε να... χαλάει και ο κόσμος του Ολυμπιακού ένιωσε μια, προς στιγμής τελικά, ανακούφιση πως ο Πορτογάλος θα παραμείνει στο Λιμάνι - τουλάχιστον - μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ωστόσο, η Γουλβς επανήλθε για την απόκτησή του κι οι δύο πλευρές έχουν κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Μένει να δούμε ποια θα είναι τελικά η έκβαση της υπόθεσης μέχρι την Παρασκευή όπου και εκπνέει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος.

Θυμίζουμε πως είχε γίνει γνωστό πως το ποσό που θα κλείσει ο παίκτης κυμαίνεται στα 26 με 27 εκατ. ευρώ, ενώ άλλες πηγές τονίζουν ότι είναι κοντά στα 30. Πρόκειται για ποσό - ρεκόρ δεδομένα. Αναμφισβήτητα, πρόκειται για ποσό ρεκόρ!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα