Δώνης: «Ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει γρήγορα στην Ευρώπη»

Δώνης: «Ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει γρήγορα στην Ευρώπη»

Δώνης: «Ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει γρήγορα στην Ευρώπη»

bet365

Ο Νάγκι κερδίζει τον Γιώργο Δώνη και ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δίνει... κίνητρο παραμονής! Τι λέει για ΠΑΟΚ και Ευρώπη!

Ο Ντομινίκ Νάγκι προσαρμόζεται γρήγορα, ο Γιώργος Δώνης του δίνει τις ευκαιρίες και του τονίζει πως είναι στο χέρι του να μείνει για πολλά χρόνια στον Παναθηναϊκός. Ο Ελληνας τεχνικός μίλησε στη Nemzeti Sport για το μέλλον του Ούγγρου, την κλήρωση με τον ΠΑΟΚ, αλλά και για την... επόμενη μέρα του «Τριφυλλιού». Ο Δώνης μίλησε

Για τις πρώτες εντυπώσεις από τον Νάγκι
O Νάγκι είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Είναι λίγες εβδομάδες μαζί μας, αλλά είμαστε εδώ να τον βοηθήσουμε. Συνάντησα έναν επαγγελματία παίκτη, πολύ αποφασισμένο. Ώριμος τακτικά και ότι του έχω ζητήσει προσπαθεί να το κάνει στον μέγιστο βαθμό. Εχουμε εξαιρετική επικοινωνία, καταλαβαίνει ο ένας τον άλλον και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Δεν είναι τυχαίο πως τον χρησιμοποίησα τόσο γρήγορα στο βασικό σχήμα. Ηταν έτοιμος και του έδωσα την ευκαιρία»

Για το μέλλον του παίκτη στον Παναθηναϊκό
Από αυτόν εξαρτάται η παραμονή του. Το Σάββατο έπαιξε καλά εναντίον της Λάρισας, ήταν κινητικός, κέρδισε πέναλτι, ενώ στάθηκε άτυχος στην τελική ενέργεια. Κερδίσαμε εύκολα και ο Ντόμινικ είχε μερίδιο στην επιτυχία. Δεν μπορεί ακόμα να βγάλει όλο το 90λεπτο, χρειάζεται χρόνο για να είναι έτοιμος. Αλλά είναι σε καλό δρόμο...

Image result for νάγκι gazzetta"


Για το πως τον επέλεξε
Χρειαζόμασταν ένα εξτρέμ και πριν τον αποκτήσουμε τον παρακολουθήσαμε αρκετά. Είχε εξαιρετικά στοιχεία κι έτσι κινηθήκαμε να τον αποκτήσουμε. Μου αρέσει πολύ να παίζουμε από τα άκρα, ο δεξιός εξτρέμ να μπορεί να παίξει και αριστερά, να αλλάζει πτέρυγες, ώστε να δημιουργεί πιο επικίνδυνες καταστάσεις. Ψάχνουμε καλούς ποδοσφαιριστές για τον Παναθηναϊκό, είμαστε σε διαδικασία για να χτίσουμε μια δυνατή ομάδα για το μέλλον. Ο Ντομινίκ έχει μια μεγάλη ευκαιρία και θα είναι σημαντικό να μπει άμεσα στο κλίμα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Για την κλήρωση με τον ΠΑΟΚ
Είναι μια μεγάλη κλήρωση αυτή με τον ΠΑΟΚ. Κανείς δεν μπορεί να πει κάτι με σιγουριά. Τη δεδομένη στιγμή προσπαθώ να πάρω το βάρος από τους ώμους των παικτών.

Για την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό
Υπάρχει μεγάλη αγάπη για τον Παναθηναϊκό. Ως παίκτης ήμουν μέρος πολλών επιτυχιών, συμπεριλαμβανομένης της πορείας στο Champions League. Οι οπαδοί δεν ξεχνούν αυτές τις επιτυχίες, με σταματούν στο δρόμο, θυμούνται και αγωνιούν για το μέλλον αυτής της ομάδας.

Για το ευρωπαϊκό μέλλον
Να μην στεναχωριούνται οι φίλοι της ομάδας, θα επιστρέψουμε γρήγορα στην Ευρώπη!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα