Ατρόμητος: Δυσκολεύει μόνος του την ζωή του

Ατρόμητος: Δυσκολεύει μόνος του την ζωή του

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: Δυσκολεύει μόνος του την ζωή του

bet365

Η ήττα από τον Πανιώνιο έφερε σε δεινή θέση τον Ατρόμητο, που πλέον καλείται να δείξει πως μπορεί να τα καταφέρει και στα δύσκολα αν θέλει να βρεθεί και πάλι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις το καλοκαίρι.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Έναν δικό του... Γολγοθά καλείται να ανέβει πλέον ο Ατρόμητος. Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη, συνέχισε τις κακές εμφανίσεις και την Κυριακή απέναντι στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, με αποτέλεσμα μια οδυνηρή ήττα από την χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος. Τα πράγματα θα μπορούσαν βέβαια να ήταν ακόμα χειρότερα, αν ΟΦΗ και Άρης δεν είχαν αφήσει βαθμούς σε Ξάνθη κι Αγρίνιο.

Εφόσον ο ΟΦΗ, κυρίως, είχε καταφέρει να πάρει το διπλό στη Ξάνθη, τότε ο Ατρόμητος θα ήταν με το ένα πόδι εκτός πλέι οφ. Πλέον ναι μεν έχει δύσκολο έργο, αλλά παραμένει για τα καλά στο κόλπο της εξάδας. Ωστόσο, έχει μπροστά του το πιο δύσκολο πρόγραμμα σε σχέση με ΟΦΗ και Άρη, αυτό γιατί στα αμέσως δύο επόμενα παιχνίδια αντιμετωπίζει στο Περιστέρι ΑΕΚ κι Ολυμπιακό, μετά πηγαίνει στο Ηράκλειο, φιλοξενεί την Ξάνθη (σ.σ. περιμένοντας τις εξελίξεις στην υπόθεσή της) και κλείνει με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Μέσα σε όλα αυτά, πρέπει να μπει και ο παράγοντας «Ξάνθη», με την υπόθεσή της να ξεκαθαρίζει εντός της ημέρας.

Βόλος, Λαμία και Πανιώνιος του στοιχίζουν

Ο Ατρόμητος έχει κάνει δύσκολη τη ζωή του μόνος του! Αν δεν καταφέρει να μπει τελικά στα πλέι οφ, θα του φταίει ο ίδιος του εαυτός και κανένας μα κανένας άλλος! Οι Περιστεριώτες, έχουν αφήσει βαθμούς σε παιχνίδια που κάθε ομάδα που έχει στόχο την Ευρώπη πρέπει να παίρνει.

Την φετινή σεζόν, το «αστέρι», έχει αφήσει τέσσερις βαθμούς σε δύο παιχνίδια με την Λαμία. Ειδικά το 1-1 στο Περιστέρι, είναι από τα αποτελέσματα που απαγορεύεται να φέρεις όταν θες να βγεις στην εξάδα. Πόσο μάλλον το 0-0 με τον Βόλο και η εικόνα που είχε σε εκείνη την αναμέτρηση. Μια εικόνα παρόμοια με αυτή της Νέας Σμύρνης την Κυριακή το μεσημέρι. Ο Ατρόμητος, σε τέσσερα παιχνίδια λοιπόν με πολύ πιο αδύναμες ομάδες κατάφερε να πάρει μόλις 3 βαθμούς!

Και δίπλα σε αυτά τα παιχνίδια, αν κάποιος προσθέσει κι εκείνο στο Αγρίνιο το οποίο... έκλεψε στις καθυστερήσεις, τότε μπορεί να πει πως και τυχερός είναι που ακόμα βρίσκεται μέσα στο κόλπο της εξάδας!

Να μη κάνει 0/2 με ΑΕΚ κι Ολυμπιακό

Το ζητούμενο για τους Περιστεριώτες είναι να μην φτάσουν τα πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη, κάτι που δεν θεωρείται απίθανο με ΑΕΚ κι Ολυμπιακό να ακολουθούν. Ο Σάββας Παντελίδης, ήδη δουλεύει πάνω στο ψυχολογικό κομμάτι, αλλά και στο κομμάτι της νοοτροπίας προσπαθώντας να... φτιάξει όσο περισσότερο μπορεί τους ποδοσφαιριστές του ενόψει των δύο αυτών δύσκολων και κρίσιμων αναμετρήσεων.

Ο Ατρόμητος πρέπει, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, να πάρει κάτι κι από τα δύο αυτά παιχνίδια. Ιδανικό θα ήταν να κερδίσει και το ένα από τα δύο. Αν το πετύχει αυτό τότε θα μιλάμε για άλλο φινάλε. Αν όμως δεν καταφέρει να πάρει κάτι σε κανένα από τα δύο αυτά παιχνίδια, θα πηγαίνει σε δύο ή τρία (εξαρτάται με την απόφαση για την Ξάνθη) στο φινάλε μόνο για νίκες και συνδυασμό αποτελεσμάτων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα