ΑΕΚ: Προτάθηκε ο Μακ!

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ: Προτάθηκε ο Μακ!

bet365

Ο Σλοβάκος εξτρέμ της Ζενίτ (και πρώην του ΠΑΟΚ) αναφέρθηκε στην Ένωση για το ενδεχόμενο ενίσχυσης των φτερών της επίθεσής της, διαβάστε όλα τα δεδομένα

Είναι γνωστό ότι η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση ενίσχυσης στα άκρα της επίθεσης γι' αυτό άλλωστε εκτός των άλλων έχει έρθει σε επαφή με συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές τη στιγμή που τσεκάρει συγκεκριμένες περιπτώσεις με νεότερο όνομα αυτό του Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος προτάθηκε στους «κιτρινόμαυρους».

Σύμφωνα με την πλευρά του παίκτη, τα δεδομένα της υπόθεσης του Ζλοβάκου άσου της Ζενίτ και πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ αναφέρουν ότι ο παίκτης γίνεται να αγωνιστεί στην ΑΕΚ ή σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα ως ελεύθερος και αντί 400.000 ευρώ (υπόλοιπο συμβόλαιο για το εξάμηνο που απομένει). Θυμίζουμε πως οι ετήσιες απολαβές του ποδοσφαιριστή στο ρωσικό κλαμπ ανέρχονται 1.200.000 ευρώ και προφανώς το συγκεκριμένο ποσό δεν πρόκειται να το βρει σε οποιοδήποτε σταθμό της καριέρας του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εκπρόσωποι του τον πρότειναν στην ΑΕΚ με την τιμή να δείχνει ήδη να... ψαλιδίζεται αλλά αυτή τη στιγμή που μιλάμε πέρα του γεγονός ότι έχει προταθεί στην Ενωση δεν υπάρχει οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη,

Προφανώς, στην ΑΕΚ θα εξετάσουν όλα τα δεδομένα της περίπτωσής του μιας και πρόκειται για μια αρκετά καλή περίπτωση ποδοσφαιριστή και θα αποφασίσουν αν υπάρχει λόγος να την... τρέξουν.

Δεν πρέπει να αποκλείουμε το ενδεχόμενο για την ενίσχυση των φτερών της επίθεσης να υπολογίζεται κι ο Σέρχιο Αραούχο, που μπορεί να αγωνιστεί ως αριστερό εξτρέμ.

Σε ότι αφορά τον «Τσίνο» οι πιθανότητες ουσιαστικής εξέλιξης της μεταγραφής του στην ΑΕΚ είναι στο 50-50!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα