Καρέρα: «Δεν είχαμε καθαρό μυαλό να τελειώσουμε τις φάσεις που κάναμε»

Καρέρα: «Δεν είχαμε καθαρό μυαλό να τελειώσουμε τις φάσεις που κάναμε»

Καρέρα: «Δεν είχαμε καθαρό μυαλό να τελειώσουμε τις φάσεις που κάναμε»

Ο Μάσιμο Καρέρα στην συνέντευξη Τύπου της ΑΕΚ στάθηκε στα θετικά για την ΑΕΚ και πως οι παίκτες του είχαν διάθεση αλλά τους έλλειψε το καθαρό μυαλό στις φάσεις που δημιούργησαν.

Ο Καρέρα είπε για:

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: Παίξαμε με μία ισχυρή ομάδα. Εμείς παλέψαμε με τα δικά μας όπλα. Είχαμε ευκαιρίες. Δεν είχαμε το καθαρό μυαλό να τελειώσουμε τις φάσεις.

Την εικόνα της ΑΕΚ: Θέλω πάντα να κερδίζω. Είμαι ικανοποιημένος από την ορμή των παικτών και την διάθεση που είχαν.

Την γρήγορη αλλαγή που έκανε: Είδα πως έτσι όπως παίζαμε... υποφέραμε στο γήπεδο. Έκανα γρήγορη αλλαγή έτσι. Ήταν μία τακτική απόφαση.

Τις δυσκολίες με Ολυμπιακό: Ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή της μπάλας. Από πλευράς ευκαιριών δεν είχαν τόσες πολλές. Είχαν το δοκάρι αλλά και εμείς είχαμε φάσεις.

Τους στόχους της ΑΕΚ και το γεγονός πως δεν κερδίζει ντέρμπι: Σίγουρα μετράει ότι δεν σκοράρουμε. Παίζουμε πάντα για τη νίκη. Τα παιδιά δώσανε το 200% στο γήπεδο και είμαστε ευχαριστημένοι από αυτό.

Το αποτέλεσμα: Ξαναλέω ότι παίζαμε με μία ισχυρή και δυνατή ομάδα. Δεν είναι εύκολο να κάνεις έτσι φάσεις. Είμαστε ευχαριστημένος με τα παιδιά. Κάνανε κατάθεση ψυχής και έχουμε βάλει τις βάσεις για μία καλή ομάδα.

Τον Ολιβέιρα: Όχι δεν είναι επηρεασμένος. Ήταν τεχνική απόφαση να μην ξεκινήσει ο Ολιβέιρα. Καμία σχέση με Γουλβς ή κάτι άλλο.

Τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ: Ναι σίγουρα πρέπει να δουλέψουμε για να βελτιωθούμε ως ομάδα. Θέλουμε ακόμα πολλή δουλειά. Ο στόχος έως τα πλέι οφ είναι να πάρουμε πόντους στα ματς με τους πρωτοπόρους. Κάθε ματς το βλέπουμε ως τελικό.