Λόπες: «Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε»

Gazzetta team
Λόπες: «Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε»

bet365

Ο Έλντερ Λόπες μετά το 0-0 με τον Ολυμπιακό τόνισε πως η ΑΕΚ δεν είναι ευχαριστημένη από την ισοπαλία, σε ένα έντονο ματς με αρκετή τακτική.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λόπες στη NOVA;

Για την εικόνα του αγώνα: “Ήταν ένα έντονο ματς. Με πολύ τακτική. Είχαμε φάσεις στο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη είχαμε την ξεκάθαρη φάση του Λιβάγια. Ήταν ένα ματς που το αποτέλεσμα ήρθε φυσιολογικά”.

Για το αν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα: “Δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε. Έτσι όπως κύλησε το ματς, το αποτέλεσμα της ισοπαλίας είναι δίκαιο όμως”.

Για την εικόνα που παρουσίασε η ΑΕΚ με τον Καρέρα και τη βελτίωση: “Είναι αλήθεια ότι με τον Καρέρα προσπαθούμε να εφαρμόσουμε τις ιδέες και βελτιωνόμαστε. Στα προηγούμενα ματς αποδώσαμε πιο επιθετικά. Ο Ολυμπιακός είναι μια καλή ομάδα, ιδιαίτερα μεσοεπιθετικά, εμείς σήμερα προσπαθήσαμε να κάνουμε ένα σοβαρό ματς. Σε κάθε παιχνίδι, κάθε παίκτης ξέρει τι πρέπει να κάνει. Αυτά δουλεύουμε στις προπονήσεις. Με βάση την απόδοση που είχαμε η ομάδα θα συνεχίσει να εξελίσσεται, να γίνουμε καλύτεροι”.

Για τη δική το ανοδική πορεία: “Αισθάνομαι δυνατός, παιχνίδι με παιχνίδι αποκτώ αυτοπεποίθηση, μου δείχνει εμπιστοσύνη ο προπονητής και μου αρέσει όπως παίζουμε. Θέλω να βελτιωθώ κι άλλο, αλλά το βασικό είναι να βελτιώνεται η ΑΕΚ”.

Για το ότι δεν κερδίζει η ΑΕΚ στα ντέρμπι: “Θέλαμε να πάρουμε τη νίκη σήμερα, μπορεί να μας επηρεάζει και να το σκεφτόμαστε, ο στόχος όμως και η σκέψη είναι να πάρουμε τη νίκη. Θα έχουμε κι άλλα μεγάλα ντέρμπι και η ΑΕΚ θα εμφανιστεί ακόμα καλύτερη”.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα