Σισέ: «Ημασταν καλύτεροι»

Gazzetta team
Σισέ: «Ημασταν καλύτεροι»

bet365

Ο στόπερ του Ολυμπιακού τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» άξιζαν απόψε να κερδίσουν το ντέρμπι

Τη νίκη άξιζε απόψε ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ, όπως τόνισε ο Σισέ στη NOVA. «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, γνωρίζαμε ότι η ΑΕΚ θα τα έδινε όλα και προσπάθησε στο αμυντικό κομμάτι. Ήταν προσεκτικοί, όπως κι εμείς, όμως νομίζω ότι ήμασταν καλύτεροι και έπρεπε να βάλουμε ένα γκολ. Είμαι απογοητευμένος γιατί δεν σκοράραμε και δεν κερδίσαμε. Δεν κινδυνεύσαμε καθόλου και μπορούσαμε να βάλουμε ένα γκολ», ανέφερε αρχικά ο στόπερ των «ερυθρολεύκων».

Που μετά ρωτήθηκε για την επιστροφή του στο αρχικό σχήμα. «Ήμουν καλά προετοιμασμένος και έτοιμος για το παιχνίδι. Θυμάμαι την τελευταία φορά που έπαιξα στην ενδεκάδα, γιατί ήταν στα γενέθλια μου. Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί αγωνίστηκε και βοήθησα την ομάδα μου. Όταν ο προπονητής μου ανακοίνωσε ότι θα αγωνιστώ, χάρηκα και τον ευχαρίστησα, γιατί δεν είναι εύκολο να βλέπεις τους αγώνες από έξω».

Για τη συμμετοχή του Φορτούνη είπε πως «είμαστε όλοι χαρούμενοι που επέστρεψε και είναι ξανά κοντά μας. Άλλωστε είναι ο αρχηγός μας και τον χρειαζόμαστε. Ανυπομονούσαμε να επιστρέψει και θα μας βοηθήσει, γιατί έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια μπροστά μας και θέλουμε στο τέλος της σεζόν να πανηγυρίσουμε τον τίτλο». Κλείνοντας αναφέρθηκε και στη συνομιλία που είχε με τον Οικονόμου, μετά το τέλος του ματς. «Δεν είμαστε φίλοι και δεν τον γνωρίζω, απλά τον πλησίασα μετά το τέλος του αγώνα και του είπα ότι έκανε καλό παιχνίδι», ανέφερε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα