Ολυμπιακός: Εκτός αποστολής ο Ποντένσε, στον πάγκο ο Φορτούνης!

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Εκτός αποστολής ο Ποντένσε, στον πάγκο ο Φορτούνης!

bet365

Ο Ντάνιελ Ποντένσε έμεινε εκτός αποστολής παρά τις διαφορετικές πληροφορίες που προέκυψαν τα τελευταία 24ωρα και ετοιμάζεται να κλείσει στην Γουλβς. Στον πάγκο για το ντέρμπι ο Κώστας Φορτούνης!

Ο Ποντένσε εν τέλει έμεινε εκτός των πλάνων του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος δεν θα είναι στον πάγκο των Πειραιωτών και ετοιμάζεται για το μεγάλο deal με την Γουλβς.

Σύμφωνα με πορτογαλικές πηγές και ρεπορτάζ το αργότερο έως την Δευτέρα θα έχει κλείσει και τυπικά η συμφωνία των 30 εκατ. ευρώ και ο Ποντένσε - που πάντως ακολούθησε κανονικά την ομάδα στο ΟΑΚΑ - θα βρεθεί στο Νησί για τις υπογραφές και τις ανακοινώσεις. Στην Ιβηρική σημειώνουν πως είχαν μείνει κάποια γραφειοκρατικά και διαδικαστικά θέματα που έπρεπε να ξεπεραστούν αλλιώς θα είχε ολοκληρωθεί και επίσημα το deal με τις ομάδες των Ολυμπιακού - Γουλβς. Από την άλλη για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα μετά τον τραυματισμό του θα είναι πάγκο ο Φορτούνης. Οι αναπληρωματικοί του Ολυμπιακού: Αλέν, Γκασπάρ, Παπαδόπουλος, Σουντανί, Φορτούνης, Λοβέρα και Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα