Παπαβασιλείου: «Με τέτοια διάθεση δεν μπορείς να χάσεις κανένα παιχνίδι»

Gazzetta team
Παπαβασιλείου: «Με τέτοια διάθεση δεν μπορείς να χάσεις κανένα παιχνίδι»

bet365

Ο Νίκκι Παπαβασιλείου έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα του Πανιώνιου και τη νίκη επί του Ατρόμητου, τονίζοντας πως έτσι η ομάδα του δεν μπορεί να χάσει από κανέναν.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήμασταν άξιοι της νίκης. Είχαμε πολύ μεγάλη διάθεση, ασταμάτητο πρέσινγκ, δεν αφήσαμε ούτε ένα μέτρο στον αντίπαλο. Με τέτοια διάθεση δεν μπορείς να χάσεις κανένα παιχνίδι. Με όλα αυτά τα προβλήματα και τους τραυματισμούς που έχουμε θα πρέπει να βγάζουμε ψυχή, δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Συγχαρητήρια στα παιδιά για όλα την προσπάθεια που κάνουν. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, με αυτό το πάθος και αυτή την νοοτροπία. Κερδίσαμε μία μάχη, έχουμε μπροστά μας έναν πόλεμο».

Για την πολύ καλύτερη εικόνα της ομάδας σε σχέση με τα προηγούμενα ματς: «Δεν υπήρχε αύριο. Αυτό μόνο. Πλέον είναι ο θάνατος σου η ζωή μου. Όποιος αντέξει, όποιος μπορεί».

Για το πόσο εύκολο μπορεί να κρατήσει την ομάδα σε αυτό το τέμπο: «Τώρα είναι πιο εύκολο από πριν. Με αυτό το αποτέλεσμα είναι πιο εύκολο να διαχειριστούμε αυτά που πετύχαμε σήμερα. Τώρα πρέπει να ξεπεράσουμε την εαυτό μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα