Ολυμπιακός: Η 11άδα με Παπέ Σισέ και η ανάλυση για την ΑΕΚ του Καρέρα

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η 11άδα με Παπέ Σισέ και η ανάλυση για την ΑΕΚ του Καρέρα

bet365

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει καταλήξει στις επιλογές του για τους 11 παίκτες του Ολυμπιακού στο ματς με την ΑΕΚ με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για τον Σισέ ως παρτενέρ του Μπα. Διαφορετική η ΑΕΚ με Καρέρα όπως σημείωσε ο Μαρτίνς στην ανάλυση βίντεο

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει ένα σχήμα 4-3-3 στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ. Κίπερ ο Σα και οι τέσσερις της άμυνας αναμένεται να είναι οι Παπέ Σισέ, Μπα, Ομάρ και Τσιμίκας. Κέντρο με Γκιγιέρμε, Καμαρά, Μπουχαλάκη, άκρα με Βαλμπουενά και Μασούρα & στην κορυφή της επίθεσης τον Ελ Αραμπί. Ο Πορτογάλος ως προς το κέντρο της άμυνας θα έχει τον Παπέ Σισέ διότι ο Μεριά έμεινε εκτός πλάνων και ο Αβραάμ - παρότι τον ήθελε περισσότερο από κάθε άλλον ο Μαρτίνς για βασικό - δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας.

ΕΚΤΕΝΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΤΣ
Ο Πορτογάλος προπονητής - όπως ήταν φυσικό και αναμενόμενο - έριξε μεγάλο βάρος στα ατού και τα μείον του αντιπάλου για το ντέρμπι. Έκανε ανάλυση βίντεο με αποσπάσματα από αγώνες της ΑΕΚ με τον Καρέρα στον πάγκο της. Στάθηκε φυσικά στο πόσο διαφορετική είναι η ΑΕΚ με τον Ιταλό τεχνικό. Πως είναι πλέον ένα σύνολο πιο σφιχτό, πιο πιεστικό και πιο σκληροτράχηλο. Γενικότερα μία ομάδα που έχει μάθει να αμύνεται πολύ πιο καλά, να τρέχει και να πιέζει πολύ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα