ΑΕΚ: Οι 20 του Καρέρα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Οι 20 του Καρέρα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

bet365

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την αποστολή για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με τον Μάσιμο Καρέρα να παίρνει 20 παίκτες. Κανονικά στις επιλογές, όπως αναμενόταν άλλωστε, ο Ολιβέιρα, εκτός οι Τσιγκρίνσκι και Ντέλετιτς.

Η ΑΕΚ είναι απολύτως έτοιμη για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (19:30) με τον Μάσιμο Καρέρα να προετοιμάζει τους κιτρινόμαυρους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και χωρίς κανένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής.

Ο τραυματίας Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, όπως αναμενόταν, έμεινε εκτός αποστολής, πραγματοποιώντας θεραπεία και ατομικό στην απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου. Το ίδιο ακολούθησε και ο Φοίβος Μπότος, ενώ εκτός της 20αδας για το ντέρμπι έμεινε και ο Μίλος Ντέλετιτς.

Φυσικά στις επιλογές του Καρέρα βρίσκεται κανονικά ο Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος είναι απόλυτα προσηλωμένος στο ματς με τον Ολυμπιακό παρά την υπόθεση που έχει προκύψει την τελευταία εβδομάδα με το ενδιαφέρον της Γουλβς.

Στην αποστολή της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό βρίσκονται οι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Γιακουμάκης, Λιβάια, Ολιβέιρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα