Σόουζα: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι για ενενήντα λεπτά»

Gazzetta team
Σόουζα: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι για ενενήντα λεπτά»

bet365

Η συγκέντρωση που θα έχει η ομάδα του θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το ματς του ΟΦΗ με την Ξάνθη στα Πηγάδια σύμφωνα με τον Φελίπε Σόουζα.

Μπάγερν Μ. - Σάλκε με ακόμα καλύτερες αποδόσεις. |21+

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός του ΟΦΗ μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα των Κρητικών για το Κυριακάτικο ματς με την Ξάνθη στα Πηγάδια ανέφερε τα εξής:

Για το ματς με την Ξάνθη, ο Σόουζα διατράνωσε την πεποίθησή του για νίκη: «Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε όπως μέχρι τώρα, να διατηρήσουμε τον τρόπο παιχνιδιού, την απόδοση που είχαμε στα τελευταία ματς και να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο, ώστε να νικήσουμε».

Για την εικόνα του ΟΦΗ στα εκτός έδρα ματς: «Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για ενενήντα λεπτά και να κάνουμε αυτά τα οποία έχουμε δουλέψει στην προπόνηση».

Για τη δική του κατάσταση, μετά τον τραυματισμό του στην αρχή της σεζόν: «Δεν είναι εύκολο όταν επιστρέφεις από έναν τραυματισμό. Πρέπει να δουλεύεις όλο και περισσότερο κάθε μέρα. Θέλω να επιστρέψω στην απόδοση που είχα την περσινή χρονιά. Είμαι σίγουρος ότι στα επόμενα ματς ο κόσμος θα δει τον «παλιό» Felipe».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα