Κάτι τέτοια πωρώνουν τον Σαββίδη πολύ περισσότερο!

Κάτι τέτοια πωρώνουν τον Σαββίδη πολύ περισσότερο!

Κάτι τέτοια πωρώνουν τον Σαββίδη πολύ περισσότερο!

bet365

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου γράφει για την αντίδραση του ΠΑΟΚτσήδικου Οργανισμού, αλλά και του ίδιου του Ιβάν Σαββίδη μετά τα όσα έγιναν εντός και εκτός γηπέδων αυτές τις τελευταίες ημέρες.

Όλοι έχουν αντιληφθεί τα πώς και τα γιατί ο Ολυμπιακός επιδιώκει την ένταση και την αναστάτωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν κρύβονται οι άνθρωποι! Στο κάτω-κάτω όλα όσα γίνονται μένουν και ατιμώρητα. Γιατί να μην συνεχίσουν;

Δεν τους ενδιαφέρει πλέον το ότι βγάζουν μίσος και φυσικά εισπράττουν μίσος! Δεν τους ενδιαφέρει πόσο επικίνδυνο είναι αυτό που γίνεται. Δεν έχουν κανέναν φραγμό στην προσπάθεια να πετύχουν τον στόχο που πολλές φορές περιγράψαμε και αφορά 100% τις προσωπικές ανάγκες στήριξης που θα έχει ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, ο οποίος θέλει να έχει ικανοποιημένο το κοινό της ομάδας του. Γιατί αν δεν το έχει με τρίτη χρονιά χωρίς τίτλο, τότε δεν θα έχει στηρίγματα στις υποθέσεις που έχει να αντιμετωπίσει.

Γι’ αυτό λοιπόν έβγαλαν και μία τόσο επιθετική- εχθρική-πολεμική ανακοίνωση κατά του ΠΑΟΚ και έφθασαν στον ρατσιστικό χαρακτηρισμό για την καταγωγή του Ιβάν Σαββίδη. Είναι τόσο θολωμένοι που δεν καταλαβαίνουν σε πόσο επικίνδυνα μονοπάτια μπαίνει όλη η χώρα από αυτό το μίσος που καλλιεργούν.

Και μην τυχόν αρχίσουμε τις γενικότητες για το ότι… όλοι φταίνε. Ένα είναι το πρόβλημα. Όλα από εκεί ξεκινούν. ΟΧΙ από τον ΠΑΟΚ, από τον Παναθηναϊκό, από την ΑΕΚ και όλους τους άλλους του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Από εκεί και πέρα όμως, υπάρχει μία άλλη διάσταση που αφορά τον ΠΑΟΚ και τον Σαββίδη. Μετά τα όσα αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα FORZA για όσα χθες έλεγε επί ώρες στους συνεργάτες του ο Σαββίδης, ο κόσμος του ΠΑΟΚ μπορεί τελικά να φθάσει στο σημείο να ευγνωμονεί όλους εκείνους που του επιτίθενται με αυτό τον τρόπο, όλους όσους προσπαθούν να τον προσβάλουν ακόμη και για τις ρίζες καταγωγής του.

«Θέλουν να με διώξουν από τον ΠΑΟΚ και από την Ελλάδα. Δεν θα το πετύχουν ποτέ. Ήρθα με στόχο να μείνω για πάντα και θα μείνω για πάντα» είπε χθες και έδειξε τόσο μεγάλη αποφασιστικότητα που πραγματικά πρέπει να ηρεμεί και ταυτόχρονα να δυναμώνει αφάνταστα όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Αν ο Σαββίδης είναι ήρεμος και χαλαρός, μπορεί και να βρουν τον Οργανισμό του ΠΑΟΚ και όλο τον κόσμο, απροετοίμαστο. Έτσι όμως όπως τώρα κατάφεραν να τον πωρώσουν, το μόνο που τελικά πέτυχαν είναι να αυξήσουν την στήριξη απέναντί του αλλά και την συσπείρωση του ΠΑΟΚτσήδικου κόσμου από το 95% στο 99,5%

Όσο αυτό συμβαίνει, τόσο ο Σαββίδης και η οικογένειά του θα κάνουν τα πάντα για να μεγαλώνει ο ΠΑΟΚ!

Επιστρέφουμε στα γεγονότα της εβδομάδας. Είναι ξεκάθαρο ότι αφού ο Ολυμπιακός απέτυχε να κερδίσει το οτιδήποτε από την συνάντηση της Τετάρτης, συνέχισε την προσπάθεια δημιουργίας αναστάτωσης από την επόμενη κιόλας μέρα. Από τις επόμενες ώρες…

Το ίδιο βράδυ «φώναζαν» για την άδικη αποβολή του Σεμέδο στο Ηράκλειο και αρκετοί τα έβαζαν ακόμη και με το ball boy! (Λίγο μετά τους εξέθετε ο ποδοσφαιριστής τους, ζητώντας συγνώμη!).

Ο ιδιοκτήτης τους έφθασε στο σημείο να κατηγορήσει την ΕΠΟ για απαγόρευση μεταγραφών στην ΠΑΕ Άρης! Έλα όμως που την τιμωρία επέβαλε η FIFA! Και τελικά τι έγινε; Η… κακιά ΕΠΟ της… εξυγίανσης, παρέβλεψε-ξεπέρασε την τιμωρία του Άρη με την απαγόρευση μεταγραφών και εξέδωσε δελτίο στον δανεικό από τον Ολυμπιακό Ντουρμισάι, αναλαμβάνοντας βεβαίως και μία τεράστια ευθύνη!

Την επομένη εκμεταλλεύτηκαν το ανύπαρκτο πλάνο ευθείας της ΕΡΤ για το γκολ του Μάτος και την ατάκα του Σέζου ότι κόλλησε το VAR (κάτι που του είπε ο Σιδηρόπουλος αφού είχε τσεκάρει τη φάση για οφσάιντ). Και χωρίς να έχουν την παραμικρή απόδειξη, έβγαλαν μία άκρως επιθετική ανακοίνωση με πολλά σχόλια που εξέπεμπαν μίσος για τον αντίπαλο, βασιζόμενοι στο ότι ο Μάτος ήταν οφσάιντ! Όταν βέβαια αποδείχθηκε η αλήθεια σώπασαν!

Στο κάτω-κάτω τι τους νοιάζει η αλήθεια; Το θέμα είναι να γίνεται κάθε μέρα μπάχαλο, χωρίς να νοιάζονται για τις συνέπειες.

Όλα αυτά αποτελούν αποδείξεις για το ότι δεν τους ενδιαφέρει το πώς και το γιατί. Ένταση θέλουν να δημιουργούν με οποιονδήποτε τρόπο. Με οποιοδήποτε τίμημα! Μίσος θέλουν να δημιουργούν και ας γίνει μπάχαλο η χώρα. Γιατί αυτό συμβαίνει τώρα με τις φοβερές αντιδράσεις όλων των Ποντιακών Οργανώσεων.

* Για να μην ξεχαστούμε, το VAR μία φορά δεν λειτούργησε και τότε η φάση ήταν απόλυτα ξεκάθαρη! Το λάθος του διαιτητή ήταν εξόφθαλμο.

Τι σύμπτωση; Ήταν ανατροπή και πέναλτι σε βάρος του Ολυμπιακού…

* Αγωνιστικά και απολύτως ποδοσφαιρικά: Ο ΠΑΟΚ πρέπει να παίξει καλύτερα! Επιβάλλεται. Λογική και κατανοητή η δικαιολογία του κακού-σκληρού αγωνιστικού χώρου της Λαμίας, αλλά… και τέτοιο απαράδεκτο ποδοσφαιρικό θέαμα, χρόνια είχαμε να δούμε! Το γιατί τώρα τελευταία που ο Μίσιτς δεν είναι στα καλά του, ο ΠΑΟΚ είναι προβληματικός στην ανάπτυξή του, πρέπει να προβληματίσει. Είναι σύμπτωση;

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Πρέπει να ήταν με μία μπάλα στα χέρια (οποιουδήποτε μεγέθους και χρώματος) από τότε που περπάτησε…
Αγαπάει το ποδόσφαιρο, λατρεύει το μπάσκετ το οποίο έπαιξε (όχι με μεγάλη επιτυχία…) γι’ αρκετά χρόνια στον ιστορικό ΒΑΟ, βλέπει βόλεϊ, του αρέσει το χάντμπολ, μπορεί να βλέπει με τις ώρες στίβο, καταδύσεις, ιππασία, σκοποβολή, χόκει επί χόρτου, αλλά και στον πάγο! Παρακολουθεί και πάλη, και άρση βαρών, φυσικά και πινγκ πονγκ και τέννις και … και... και...
Στο γήπεδο πήγε πρώτη φορά το 1983 σε αγώνα ΠΑΟΚ-Απόλλων Αθηνών. Μεγάλη και ωραία εμπειρία. Από το δημοτικό κρατούσε σημειώσεις, στατιστικά, πρόγραμμα αγώνων, είχε αρχείο και έκανε διάφορες αναλύσεις- συγκρίσεις.
Όλα τα άλλα ήρθαν φυσιολογικά…
Από τα 17 του το 1994, ξεκίνησε να ασχολείται με την δημοσιογραφία στην Αθλητική Μακεδονίας Θράκης, όπου τα πρώτα βήματα έγιναν από τις χαμηλές κατηγορίες του μπάσκετ. Φοβερές οι χρονιές που έκανε το ρεπορτάζ και του αγαπημένου του ΒΑΟ, σε Α2 και Α1!
Ακολούθησαν πολλά άλλα Μέσα στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, εμπειρίες σε εφημερίες, ραδιόφωνα, τηλεόραση, φυσικά και στο διαδικτυο. Τα τελευταία 15 χρόνια είναι πιο κοντά στο ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.