Ιβάν: «Μη φοβάστε τίποτα, δε θα αφήσω κανένα να πειράξει τον ΠΑΟΚ»

Ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΤΙΜ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ

Ιβάν: «Μη φοβάστε τίποτα, δε θα αφήσω κανένα να πειράξει τον ΠΑΟΚ»

Ιβάν: «Μη φοβάστε τίποτα, δε θα αφήσω κανένα να πειράξει τον ΠΑΟΚ»

Η συζήτηση του Ιβάν Σαββίδης με το ποδοσφαιρικό τμήμα και τα στελέχη της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ και το ξεκάθαρο μήνυμα που φρόντισε να τους περάσει για την συνέχεια.

Ο Ιβάν Σαββίδης πήρε την πρωτοβουλία και μίλησε στην ομάδα και τα στελέχη της, αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής. Ο πρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ αντιλήφθηκε ότι έπρεπε να έχει μια επαφή, έστω και μέσω Skype, μετά τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες, με σαφή διάθεση να περάσει προς όλους το μήνυμα της συσπείρωσης και της ενότητας.

«Μην φοβάστε τίποτα, εγώ είμαι εδώ, το ξέρετε ότι είμαι κοντά σας, είμαι μαζί σας, πρέπει να μείνετε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στους στόχους μας, που δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση και φέτος του νταμπλ», είπε μεταξύ άλλων ο ηγέτης των «ασπρόμαυρων». Μάλιστα όπως αναφέρει σήμερα η FORZA, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, το αφεντικό των «ασπρόμαυρων» υποστήριξε πως «θέλουν να με διώξουν αλλά δεν θα φύγω ποτέ».

Ο κ. Σαββίδης κουβέντιασε με ποδοσφαιριστές και Φερέιρα για την εικόνα της ομάδας, ζήτησε απ’ όλους βελτίωση στα παιχνίδια που ακολουθούν, ενώ από τους ποδοσφαιριστές το λόγο πήρε ο Πορτογάλος αρχηγός, Αντρέ Βιεϊρίνια, που υποσχέθηκε εκ μέρους όλων ότι θα κάνουν τα πάντα για να κατακτήσει ο ΠΑΟΚ και φέτος το πρωτάθλημα.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Βασικές γνώσεις για την αντιμετώπιση του Κορονοϊού