ΠΑΟΚ: Αγώνας δρόμου για τον Γιαννούλη

ΠΑΟΚ: Αγώνας δρόμου για τον Γιαννούλη

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Αγώνας δρόμου για τον Γιαννούλη

bet365

Ο 24χρονος διεθνής αμυντικός του ΠΑΟΚ ξεκίνησε θεραπείες για να αντιμετωπιστεί το αιμάτωμα που του προκλήθηκε στον έξω μηριαίο του αριστερού του ποδιού κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Λαμία.

Μάχη με το χρόνο θα δώσει τις επόμενες δύο ημέρες ο Δημήτρης Γιαννούλης προκειμένου να προλάβει και να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος στο γήπεδο της Τούμπας το απόγευμα της Δευτέρας (27/01, 18:00).

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Ο ΠΑΟΚ πέρασε κι από την έδρα της Λαμίας, πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο και συνεχίζει να βρίσκεται έναν βαθμό πίσω από τον Ολυμπιακό στη μάχη της κορυφής. Επόμενη πρόκληση ο αγώνας κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος στο γήπεδο της Τούμπας τη Δευτέρα (27.01, 18:00).

Η προετοιμασία για την αναμέτρηση με την ομάδα της Μαγνησίας ξεκίνησε το μεσημέρι της Παρασκευής (24.01) στη Νέα Μεσημβρία. Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στο παιχνίδι με τη Λαμία ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης σε γήπεδο, γυμναστήριο και πισίνα.

Οι υπόλοιποι μαζί με το τεχνικό επιτελείο έκαναν μία προπόνηση υψηλής έντασης, με δρομικές ασκήσεις, παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας και μίνι δίτερμα.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης δέχθηκε μία γονατιά στον έξω πλατύ μηριαίο του αριστερού του ποδιού, που του προκάλεσε αιμάτωμα. Ο αριστερός μπακ του Δικεφάλου ξεκίνησε θεραπείες και θα δώσει μάχη να προλάβει τον αγώνα της Δευτέρας. Ο Λέο Ζαμπά συνέχισε τη δουλειά με το ιατρικό επιτελείο προκειμένου να ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί.

Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί το Σάββατο (25.10) στις 15:30 στη Νέα Μεσημβρία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα