Πρόεδρος Λας Πάλμας: «Μέσα στο Σαββατοκύριακο τελειώνει του Αραούχο»

Πρόεδρος Λας Πάλμας: «Μέσα στο Σαββατοκύριακο τελειώνει του Αραούχο»

Gazzetta team
Πρόεδρος Λας Πάλμας: «Μέσα στο Σαββατοκύριακο τελειώνει του Αραούχο»

bet365

Το μέλλον του Σέρχιο Αραούχο αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στο Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Λας Πάλμας.

Παναθηναϊκός - Βιλερμπάν: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Τα μεγάλα παιχνίδια βρίσκονται εδώ. |21+

Στην περίπτωση που φύγει ο Ολιβέιρα, ο Σέρχιo Αραούχο αναμένεται να τον αντικαταστήσει.

Για τον «Τσίνο», μίλησε κι ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ, ο οποίος είπε πως μέσα στο Σαββατοκύριακο θα ξεκαθαρίσει το θέμα.

«Μόνο ένας παίκτης θα αποχωρήσει και ελπίζω ότι αυτό θα γίνει πριν έρθει η Δευτέρα. Πιστεύω ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο η υπόθεση του Αραούχο θα έχει κλείσει. Ο παίκτης θέλει να φύγει γιατί του προσφέρουν πολύ περισσότερα χρήματα. Αν όμως μέχρι τη Δευτέρα δεν έχει κλείσει το θέμα τότε θα συνεχίσει να προπονείται με εμάς, δεν μπορούμε να αφήσουμε ένα τόσο σημαντικό μας περιουσιακό στοιχείο στην άκρη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα