Μπεργκ: Παναθηναϊκός ή MLS!

Μπεργκ: Παναθηναϊκός ή MLS!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Μπεργκ: Παναθηναϊκός ή MLS!

bet365

O Μάρκους Μπεργκ μπορεί να έχει εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό, ωστόσο δεν θα έλεγε «όχι» στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στο MLS.

Ο Σουηδός φορ έπειτα από δύο σεζόν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για λογαριασμό της Αλ Άιν όπου σημείωσε 46 γκολ σε 60 ματς, αποφάσισε το περασμένο καλοκαίρι να μεταπηδήσει στην ρωσική Κράσνονταρ, μολονότι δέχθηκε ασφυκτικό πρέσινγκ από τον Ολυμπιακό.

Ο Σουηδός φορ δεν έχει καταφέρει να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης απέχοντας παρασάγγας από τον ποδοσφαιριστή που αποτελούσε τον εφιάλτη κάθε αμυντικού στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Μπεργκ σε 23 φετινές εμφανίσεις στη Ρωσία έχει πετύχει 5 γκολ, ενώ στο πρωτάθλημα σε 14 ματς βρήκε 4 φορές δίχτυα.

Το συμβόλαιο του εκπνέει το καλοκαίρι και ο ίδιος έχει θέσει σύμφωνα με δηλώσεις του ως προτεραιότητα την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό. Πράγματι το «τριφύλλι» πάντα βρίσκεται στο μυαλό του Σουηδού φορ, ωστόσο μόνο βέβαιη δεν θα πρέπει να θεωρηθεί η μετακίνηση του στους «πράσινους».

Οι πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν πως ο 33χρονος στράικερ βλέπει με καλό μάτι το ενδεχόμενο να μετρήσει τις δυνάμεις του στο MLS, αρκεί να βρει συμβόλαιο που θα ικανοποιεί τις απαιτήσεις του.

Aξίζει να σημειωθεί πως τα λεφτά που προσφέρουν οι Αμερικανοί σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να ανταγωνιστούν τους Σαουδάραβες ή τους Κινέζους, ενώ μεγάλο ποσοστό του συμβολαίου καταλήγει στην εφορία. Ο Μπεργκ θέλει να ζήσει το ποδοσφαιρικό «American Dream» όμως την ίδια στιγμή γνωρίζει πως δύσκολα θα βρει πρόταση που θα ξεπερνάει το 1 εκατ. ευρώ .

Έτσι τα πάντα θα εξαρτηθούν από το αν και κατά πόσο ο Παναθηναϊκός είναι «ζεστός» να τον επανεντάξει στο δυναμικό του ειδικά μετά την επικείμενη απόκτηση του Καρλίτος ή εάν ο ίδιος επιθυμεί να συνεχίσει να αγωνίζεται δίχως πίεση στην άλλη άκρη του Ατλαντικού ακολουθώντας το παράδειγμα ουκ ολίγων πολυδιαφημισμένων Ευρωπαίων ποδοσφαιριστών!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα