ΠΑΕ Αρης: «Eπόμενος στόχος η οριστική άρση του ban της FIFA»

ΠΑΕ Αρης: «Eπόμενος στόχος η οριστική άρση του ban της FIFA»

Gazzetta team
ΠΑΕ Αρης: «Eπόμενος στόχος η οριστική άρση του ban της FIFA»

bet365

Ο Άρης δικαιώθηκε από το Διαιτητικό για τον Ντουρμισάι και τώρα στοχεύει στην άρση του ban για τις μεταγραφές από την FIFA.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός με Live Streaming* & σούπερ προσφορά* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Ντουρμισάι μπορεί να παίξει κόντρα στον Παναιτωλικό, μετά τη δικαίωση του Άρη στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ.

Όπως λένε οι «κίτρινοι» επόμενος στόχος είναι να δικαιωθούν και στη FIFA για την απαγόρευση των μεταγραφών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η σημερινή απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου αποκαθιστά τη νομιμότητα, αφού είναι ξεκάθαρο ότι η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν έχει καμία σχέση με την παλιά ΠΑΕ των πολλών χρεών, που βρίσκεται σε καθεστώς εκκαθάρισης.

Δυστυχώς, όμως, οι αμαρτίες του παρελθόντος, για τις οποίες ουδεμία ευθύνη φέρουμε, εξακολουθούν να ταλαιπωρούν τον ΑΡΗ.

Επόμενος στόχος μας είναι η οριστική άρση του «ban» της FIFA για το όποιο συνεχίζονται οι πολυεπίπεδες ενέργειες. Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά, αλλά ο κόσμος να γνωρίζει ότι η ΠΑΕ ΑΡΗΣ έκανε και κάνει το καλύτερο δυνατό για να απαλλαγεί ο Σύλλογος άπαξ δια παντός από τα βάρη του αμαρτωλού παρελθόντος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα