Επιλέγει παιχνίδι ο Ένινγκ για τους τιμωρημένους Βέλεθ, Ροζ

Επιλέγει παιχνίδι ο Ένινγκ για τους τιμωρημένους Βέλεθ, Ροζ

Gazzetta team
Επιλέγει παιχνίδι ο Ένινγκ για τους τιμωρημένους Βέλεθ, Ροζ

bet365

Φραν Βέλεθ και Λίντσεϊ Ροζ συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα πρέπει να απουσιάσουν σ’ έναν από τους επόμενους τέσσερις αγώνες.

Ο Μίκαελ Ένινγκ δεν έδειξε να ανησυχεί, όταν ρωτήθηκε σχετικά, στην πραγματικότητα όμως έχει συμβιβαστεί με το πρόβλημα λέγοντας ότι… «είμαστε σε μια περίοδο όπου οι παίκτες είναι φορτωμένοι με κάρτες». Ο Γερμανός προπονητής καλείται πλέον να αποφασίσει σε ποιο παιχνίδι θα λείψουν οι δύο ποδοσφαιριστές.

Θυμίζουμε ότι ήδη έχει επιλεγεί το παιχνίδι με τον Πανιώνιο για να απουσιάσει το Μιχάι Κόρχουτ (σ.σ. πράγμα το οποίο λογικά θα στείλει τον Λούκας Σάσα στο αριστερό άκρο της άμυνας) και το λογικό είναι να επιλεγεί κι άλλος παίκτης για να εκτίσει την ποινή της αγωνιστικής του στον ίδιο αγώνα.

Στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια οι «κίτρινοι» θα αντιμετωπίσουν τους Παναιτωλικό, Αστέρα Τρίπολης μακριά από το «Κλεάνθης Βικελίδης» και τους Πανιώνιο, ΑΕΚ στην έδρα τους. Γίνεται αντιληπτό ότι το ενδεχόμενο να παραταχθεί… άλλη ομάδα κόντρα στον Πανιώνιο είναι πολύ πιθανό, υπό την έννοια ότι το πιο λογικό είναι να επιλεγεί το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα