ΟΦΗ: Μέσα Τσιλιανίδης και Μάνος, ερωτηματικό ο Σεμέντο ενόψει Ξάνθης

ΟΦΗ: Μέσα Τσιλιανίδης και Μάνος, ερωτηματικό ο Σεμέντο ενόψει Ξάνθης

Gazzetta team
ΟΦΗ: Μέσα Τσιλιανίδης και Μάνος, ερωτηματικό ο Σεμέντο ενόψει Ξάνθης

bet365

Στη διάθεση του Γιώργου Σίμου θα είναι οι Τσιλιανίδης και Μάνος ενόψει Ξάνθης, αμφίβολος ο Σεμέντο...

Την πρώτη του προπόνηση με την φανέλα του ΟΦΗ πραγματοποίησε το μεσημέρι της Πέμπτης (23/1) το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, Νίκος Βαφέας.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό έκαναν αποθεραπεία. Το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιελάμβανε άσκηση μεταβιβάσεων, παιχνίδι κατοχής της μπάλας και αγωνιστικό παιχνίδι.

Ο Lisandro Semedo δεν συμμετείχε στην προπόνηση, λόγω προβλήματος στο μάτι. Η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί την Παρασκευή. Οι Ναμπί, Μάνος και Τσιλιανίδης ακολούθησαν μέρος του κανονικού προγράμματος και επίσης η κατάσταση τους θα επανεκτιμηθεί στην προπόνηση της Παρασκευής, ενόψει του αγώνα με την ομάδα της Θράκης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα