Μαουρίσιο: «Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ»

Μαουρίσιο: «Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Μαουρίσιο: «Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Βραζιλιάνος χαφ τόνισε πως επιθυμεί να συνεχίσει στους Θεσσαλονικείς και έστειλε... μήνυμα παραμονής

Την επιθυμία του να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ και μετά το καλοκαίρι οπότε εκπνέει το συμβόλαιό του. εξέφρασε ο Μαουρίσιο, μετά το τέλος του αποψινού αγώνα της Λαμίας, όπου ο «Δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε με 1-0. «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ήρθαμε προετοιμασμένοι για ένα δύσκολο παιχνίδι και ευτυχώς στο τέλος πήραμε τους τρεις βαθμούς. Δεν συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιο για τις μέτριες εμφανίσεις.Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο, δεν μπορούμε να σκοράρουμε σε κάθε ευκαιρία που κάνουμε. Έχουμε να δώσουμε πολλά δύσκολα παιχνίδια στην προσπάθεια που κάνουμε για να επιτύχουμε τον στόχο μας», είπε αρχικά ο Βραζιλιάνος χαφ.

Και συνέχισε. «Έχω πέντε μήνες ακόμα. Μου αρέσει η Ελλάδα και ο ΠΑΟΚ. Η οικογένεια μου έχει προσαρμοστεί. Το σκέφτομαι ναι. Θέλω να μείνω. Μένει να μιλήσω με την ομάδα. Βέβαια το πρώτο μου μέλημα είναι το να παίξω καλό ποδόσφαιρο και ότι είναι να γίνει στο μέλλον θα γίνει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα