Παναθηναϊκός: Επέστρεψε ο Μπουζούκης

Παναθηναϊκός: Επέστρεψε ο Μπουζούκης

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Επέστρεψε ο Μπουζούκης

bet365

Ο Γιάννης Μπουζούκης προπονήθηκε κανονικά την Πέμπτη και ξεπέρασε το διάστρεμμα από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Πρώτη για Αγιούμπ στο Κορωπί.

Στην διάθεση του Γιώργου Δώνη τέθηκε και πάλι ο Γιάννης Μπουζούκης. Ο Έλληνας μέσος ξεπέρασε το διάστρεμμα που πήρε ως... σουβενίρ από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ στο ΟΑΚΑ, προπονήθηκε κανονικά αλλά είναι σχεδόν απίθανο να χρησιμοποιηθεί στο παιχνίδι με την ΑΕΛ το βράδυ του Σαββάτου. Από κει και πέρα, την πρώτη του προπόνηση με το «τριφύλλι» έκανε σήμερα ο Γιασίν Αγιούμπ.

Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο ακολούθησαν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι πλην Κότσαρη, Σέχου που έκαναν ατομικό, ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής μπάλας και ολοκλήρωσαν με διπλό στο μισό γήπεδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα