Σφιντέρσκι: «Θέλω να βγω πρώτος σκόρερ»

Σφιντέρσκι: «Θέλω να βγω πρώτος σκόρερ»

Gazzetta team
Σφιντέρσκι: «Θέλω να βγω πρώτος σκόρερ»

bet365

Την επιθυμία του να βγει πρώτος σκόρερ στο ελληνικό πρωτάθλημα εξέφρασε με δηλώσεις του σε ΜΜΕ της Πολωνίας ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, Κάρολ Σφιντέρσκι.

Copa Del Rey με αμέτρητες αγορές στη Vistabet.gr. (21+)

Ο άνθρωπος που δεν σταματά να σκοράρει αναφέρθηκε και στην έλευσή του στο πρωτάθλημά μας για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, το που του αρέσει να παίζει και πολλά άλλα. Αναλυτικά ανέφερε τα εξής: «Μπορώ να παίξω σε όποια θέση θέλει ο προπονητής. Νομίζω, για κανέναν παίκτη δεν είναι πρόβλημα η θέση, όταν παίζει στην Εθνική. Όλοι θέλουν να είναι εκεί. Για μένα, η θέση δεν κάνει τη διαφορά, έχω παίξει και σε άλλες θέσεις. Στη Γιαγκελόνια, ο προπονητής με έβαζε και στα άκρα. Τώρα είμαι ευγνώμων, τότε δεν μου άρεσε, αλλά ξέρω να παίζω κι εκεί. Είμαι σε καλή φόρμα και σκοράρω αρκετά γκολ. Έχουμε εξαιρετικούς επιθετικούς, ο προπονητής έχει 2-3 φιλικά παιχνίδια. Νομίζω ότι δε θα σκεφτεί κάτι καινούργιο. Παρόλα αυτά, πολλά μπορούν να αλλάξουν κι ελπίζω ότι θα χρειαστεί να κάνω κάποιο παιχνίδι».

Για τον ΠΑΟΚ: «Πολύς κόσμος στην Πολωνία, δεν συνειδητοποιεί σε πόσο δυνατή ομάδα αγωμίζομαι. Ο κόσμος εδώ ακούει Ελλάδα και γελάει. Όπως σε κάθε πρωτάθλημα, υπάρχουν και πιο αδύναμες ομάδες, υπάρχουν οικονομικά προβλήματα, ωστόσο το επίπεδο δεν είναι τόσο κακό. Υπάρχουν 3-4 ομάδες που παίζουν ποδόσφαιρο. Αλλά και οι άλλες ομάδες μπορούν να "κόψουν" βαθμούς. Ο Ολυμπιακός πρόσφατα έφερε ισοπαλία με την τελευταία ομάδα. Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι υποτιμημένο.

Αν έχει χρόνο κανείς, πρέπει να δει το παιχνίδι με τη Σλόβαν. Δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Κάναμε δύο καλά παιχνίδια κόντρα στον Άγιαξ κι όταν ήρθε μπροστά μας η Σλόβαν, σκεφτήκαμε πως θα είναι εύκολο, αλλά δεν ήταν έτσι. Το πρώτο παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο κι αυτοί κατάφεραν να βάλονυν ένα γκολ στο 94'. Ήμασταν σίγουρα καλύτεροι, ενώ υπήρχε κι ένα λάθος από τον τερματοφύλακα. Είχαμε 19 κόρνερ, δεν είναι εύκολο να κερδίσεις τόσα κόρνερ, κάτι δείχνει αυτό. Είχαμε 10 ή 15 σουτ. Νομίζω θα έπρεπε να παίζουμε τουλάχιστον στη φάση των ομίλων του Europa League».

Για το δικό του ρόλο στον ΠΑΟΚ: «Τον Δεκέμβρη έκανα ένα πολύ κακό παιχνίδι, στο επόμενο ματς κάθισα στον πάγκο, δεν μπήκα καθόλου και μίλησα με τον προπονητή. Μου είπε να μείνω ήρεμος και να συνεχίσω τη δουλειά. Κι έτσι έγινε. Ο Τσούμπα είχε έναν τραυματισμό και δεν μπορούσε να παίξει στο τελευταίο παιχνίδι πριν από τη διακοπή των Χριστουγέννων. Κανείς δεν ξέρει τι θα είχε γίνει αν ήταν υγιής, αν θα έπαιζε αυτός ή εγώ. Δεν ξέρω ποια ήταν η ιδέα του προπονητή, αλλά από τη στιγμή που δεν θα έπαιζε ο Τσούμπα, ήμουν σίγουρος. Κατάφερα να πετύχω ένα γκολ και το πανηγύρισα με την ομάδα. Αυτή η σεζόν είναι πετυχημένα, παίζω κυρίως στην αρχική ενδεκάδα και μέσα από τα παιχνίδια, εξελίσσομαι.

Θα ήταν ωραίο να είμαι πρώτος σκόρερ. Θέλω να παίζω συνέχεια, να σκοράρω και θα δούμε στο τέλος της σεζόν, αν θα τα καταφέρω. Θα υπάρξουν και τα πλέι οφ, με παιχνίδια εντός κι εκτός, οπότε έχουμε πολλούς αγώνες. Παίζουμε κάθε 3-4 ημέρες. Όσο παίζω, μπορώ να παλεύω για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ, αλλά θα είναι δύσκολο. Ο Ελ Αραμπί έχει περισσότερα γκολ».

Για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ: «Υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά δε θα είναι εύκολα τα πράγματα. Ο ΠΑΟΚ θέλει να πάρει 8-10 εκατ. ευρώ από μία ομάδα για μένα. Θα δούμε. Δε θα φύγω σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Μόλις έγινα πατέρας, αισθανόμαστε καλά εδώ στη Θεσσαλονίκη και δε βιαζόμαστε. Θα ήθελα να παίξω σε ένα από τα κορυφαία 5 πρωταθλήματα. Κυρίως στην Αγγλία και την Ισπανία, δεν ξέρω ακριβώς τι στυλ θα μου ταίριαζε. Θα δούμε, κάνω όνειρα, αλλά δεν βιάζομαι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα