Διούδης: «Από την αρχή δείξαμε πως είχαμε τον έλεγχο»

Gazzetta team
Διούδης: «Από την αρχή δείξαμε πως είχαμε τον έλεγχο»

bet365

Στο πολύ καλό ξεκίνημα της ομάδας του στάθηκε ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Σωκράτης Διούδης μιλώντας για το 3-0 επί του Ατρομήτου..

Γουλβς - Λίβερπουλ με ακόμα καλύτερες αποδόσεις. |21+

Αναλυτικά ο Διούδης μιλώντας μετά τη νίκη των «πρασίνων» επί του Ατρομήτου ανέφερε τα εξής:

Για την εικόνα που είχε η αναμέτρηση: «Από την αρχή του παιχνιδιού, δείξαμε ότι είχαμε τον έλεγχο και μετά το γρήγορο γκολ που σημειώσαμε κάναμε πολλές ευκαιρίες. Μας βοήθησε το γεγονός πως ο Ατρόμητος έμεινε με παίκτη λιγότερο, όμως είναι πολύ σημαντικό που κερδίσαμε και δώσαμε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες».

Για το αν το ξεκίνημα του αγώνα ήταν το καλύτερο ως τώρα στη σεζόν: «Τα συνεχόμενα ματς που έχουμε μας έχουν δώσει τον απαραίτητο ρυθμό και σε συνδυασμό με τις νίκες που έχουμε πετύχει, έχουν αυξήσει την αυτοπεποίθηση μας, σε σημείο να παίζουμε απελευθερωμένα και όχι με άγχος. Αυτό θα ήθελα να συνεχίσει να συμβαίνει και στη συνέχεια.

Θέλουμε να είμαστε αποτελεσματικοί. Σήμερα πετύχαμε τρία γκολ, γεγονός πολύ σημαντικό για την ομάδα, όπως και το γεγονός ότι κρατήσαμε πίσω το μηδέν και δεν δεχθήκαμε φάση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα