«Σε εξέλιξη οι επαφές της Γουλβς για Ολιβέιρα»

«Σε εξέλιξη οι επαφές της Γουλβς για Ολιβέιρα»

Gazzetta team
«Σε εξέλιξη οι επαφές της Γουλβς για Ολιβέιρα»

bet365

Αγγλικό δημοσίευμα τονίζει πως η Γουλβς συνεχίζει να δουλεύει την υπόθεση του Νέλσον Ολιβέιρα και οι εξελίξεις αναμένονται μετά την Πέμπτη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Γουλβς ετοιμάζεται να καταθέσει νέα βελτιωμένη πρόταση στην ΑΕΚ που θα καλύπτει τη ρήτρα των 6,5 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Νέλσον Ολιβέιρα καθώς η Ένωση ξεκαθάρισε στον αγγλικό σύλλογο ότι μόνο έτσι μπορεί να παραχωρήσει τον Πορτογάλο επιθετικό.

Οι «Λύκοι» σύμφωνα με την Daily Mail συνεχίζουν να δουλεύουν τη μεταγραφική υπόθεση του Ολιβέιρα, αναφέροντας πως οι επαφές είναι σε εξέλιξη. Μάλιστα στο δημοσίευμά της η αγγλική εφημερίδα επισημαίνει ότι οι εξελίξεις αναμένονται μετά την Πέμπτη και το παιχνίδι της Γουλβς με τη Λίβερπουλ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο προπονητής της Γουλβς, Νούνο Εσπίριτο Σάντο ρωτήθηκε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου για το θέμα του Ολιβέιρα, αλλά και του Ντανιέλ Ποντένσε, υπογραμμίζοντας πως ο σύλλογος προσπαθεί την απόκτηση των συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών.

«Είμαστε εκεί που βρισκόμασταν και την περασμένη εβδομάδα. Δουλεύουμε πάνω στις υποθέσεις. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε για να φέρουμε παίκτες. Πρέπει να αποκτήσουμε παίκτες που θα μας δώσουν άμεσες λύσεις καθώς έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια μπροστά», ήταν τα λόγια του Πορτογάλου προπονητή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα