Μαρτίνς: «Να είστε σίγουροι μόλις δω την φάση με τον Σεμέδο θα τοποθετηθώ»

Μαρτίνς: «Να είστε σίγουροι μόλις δω την φάση με τον Σεμέδο θα τοποθετηθώ»

Gazzetta team
Μαρτίνς: «Να είστε σίγουροι μόλις δω την φάση με τον Σεμέδο θα τοποθετηθώ»

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναφέρθηκε στην φάση με την αποβολή του Ρούμπεν Σεμέδο και στην συνέντευξη Τύπου και δεσμεύτηκε να μιλήσει μόλις δει ακριβώς το τι έγινε.
Αναλυτικά:
- Συγχαρητήρια για την επιτυχία σας. Πού οφείλεται το γεγονός ότι η ομάδα σας δεν κατάφερε να κάνει κλασική ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο;
Σήμερα το παιχνίδι μπορούμε να το περιγράψουμε ως παιχνίδι μεγάλης προσπάθειας και από τις δύο ομάδες. Είχαμε ευκαιρίες, όπως και ο ΟΦΗ. Εμείς εκμεταλλευτήκαμε τη μία από τις τρεις που είχαμε και πήραμε το προβάδισμα. Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι ήταν ανοικτό, πολλές μεταβιβάσεις. Ίσως στο δεύτερο μέρος μπορούμε να πούμε ότι ο ΟΦΗ είχε περισσότερη δραστηριότητα, αλλά εμείς ήμασταν πιο σταθεροί. Δεν ήταν καλό από την πλευρά μας το παιχνίδι, αλλά το παλέψαμε πολύ και το προσπαθήσαμε πολύ.
- Γνωρίζουμε ότι δεν θέλετε να μιλάτε για ποδοσφαιριστές, αλλά ο Ελ Αραμπί είχε καθοριστική συμβολή και στο γκολ του Καμαρά, αλλά και στο γκολ που ακυρώθηκε.
Είναι από τους παίκτες που μας έχουν βοηθήσει πολύ. Εχει μεγάλη άνοδο στην απόδοσή του. Η ομάδα μας δούλεψε πολύ και ήταν σταθερή απέναντι σε μία δύσκολη έδρα και απέναντι σε μία ομάδα που δυσκολεύει τους αντιπάλους της. Εντός έδρας έχει μαζέψει τους περισσότερους βαθμούς. Ηταν δύσκολο να πάρουμε αποτέλεσμα μέσα στο Ηράκλειο. Σήμερα παρόλο που το παιχνίδι μας δεν είχε ποιότητα και επιθετικά δεν μας βγήκε πολύ καλά, ήταν σημαντικό που ήμασταν σταθεροί και εκμεταλλευτήκαμε τις λίγες ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Αυτές οι νίκες είναι που χαρίζουν το πρωτάθλημα.
- Το καλοκαίρι σας είχαμε ρωτήσει για τον Σεμέδο, πως καταφέρατε να τον φέρετε στον Ολυμπιακό, γιατί η ποιότητά του είναι πολυτέλεια για το ελληνικό πρωτάθλημα. Ωστόσο, σε κάποια ματς, όπως με τον Άρη, εμφανίζει μία έλλειψη συγκέντρωσης στο πρώτο 20λεπτο, το οποίο μπορεί να δικαιολογηθεί. Σήμερα όμως είδαμε κάτι μετά το παιχνίδι που δεν ήταν ωραίο ως εικόνα. Μιλήσατε μαζί του;
Νομίζω ότι έχετε δίκιο για τα πρώτα 20 λεπτά στο παιχνίδι με τον Αρη, μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε. Για σήμερα δεν έχουμε κανένα παράπονο για την απόδοσή του. Αν θέλετε να μιλήσουμε για την αποβολή του, δεν έχω ακόμα εκτίμηση, δεν έχω δει τι έχει συμβεί. Για την πρώτη κίτρινη κάρτα μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι δεν υπάρχει φάουλ, άρα ούτε κάρτα. Υπάρχουν συζητήσεις που γίνονται με τους παίκτες, οπότε τέτοιους είδους συζητήσεις δεν μπορώ να τις δημοσιοποιήσω. Δεν είδα τη φάση εκείνη τη στιγμή. Δεν έχω κρίση, γιατί δεν έχω δει τι έχει γίνει.
- Δεν είναι αδικαιολόγητη η συμπεριφορά του όταν σπρώχνει ένα παιδάκι για να πάρει την μπάλα;
Όταν το δω με τα μάτια μου, θα τοποθετηθώ. Να είστε σίγουρος ότι μόλις δω την φάση, θα σας πω.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα