Εκδικάζεται η έφεση του Άρη για Ντουρμισάι

Εκδικάζεται η έφεση του Άρη για Ντουρμισάι

Gazzetta team
Εκδικάζεται η έφεση του Άρη για Ντουρμισάι

bet365

Αύριο θα εξεταστεί η έφεση της ΠΑΕ Άρης για τον Φιορίν Ντουρμισάι στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ.

Η Επιτροπή Ιδιότητας της ΕΠΟ αποφάσισε την ανάκληση του δελτίου του Ντουρμισάι λόγω της απαγόρευσης μεταγραφών που επέβαλε στους «κίτρινους» η παγκόσμια ομοσπονδία και με την έφεσή τους οι «κίτρινοι» ζητούν την ανάκληση της απόφασης και την ενεργοποίηση του δελτίου του παίκτη. Το διαιτητικό δικαστήριο θα συνεδριάσει αύριο (23/1, 16:00) και η ΠΑΕ Άρης ζήτησε την άμεση έκδοση της απόφασης.

Πρόσθετη παρέμβαση υπέρ του Άρη έκανε ο Φιορίν Ντουρμισάι ο οποίος ζητά να μην ισχύσει η ανάκληση του δελτίου του και ουσιαστικά να γίνει δεκτή η έφεση που κατέθεσαν οι Θεσσαλονικείς. Αντιθέτως, πρόσθετη παρέμβαση έκαναν και πέντε πρώην ποδοσφαιριστές του Άρη (σ. σ. Κουλουχέρης, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Αραβίδης, Καπετάνος) ζητώντας να παραμείνει η ανάκληση του δελτίου του παίκτη. Πιο αναλυτικά:

ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ - ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 23.01.2020 ΏΡΑ: 16.00

HFF MEDIA DPT. Ε.Π.Ο.

Τετ 22/1/2020 1:56 μ.μ.

1.Εφεση της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ "Ο ΑΡΗΣ" ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» κατά της υπ’ αριθμ. 556/2020 απόφασης της Επιτροπής Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών της ΕΠΟ

2. Πρόσθετη παρέμβαση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Φιορίν Ντουρμισάϊ του Αλί υπέρ της από 20/1/2020 έφεσης της ΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ "Ο ΑΡΗΣ" ΠΑΕ και κατά της υπ’ αριθμ. 556/2020 απόφασης της Επιτροπής Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών της ΕΠΟ.

3. Πρόσθετη παρέμβαση των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών: α) Χρήστου ΑΡΑΒΙΔΗ, β) Ευθύμιου ΚΟΥΛΟΥΧΕΡΗ, γ) Κωνσταντίνου ΚΑΠΕΤΑΝΟΥ, δ) Γρηγορίου ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑ και ε) Εμμανουήλ ΠΑΠΑΣΤΕΡΙΑΝΟΥ υπέρ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ και της διατήρησης- επικύρωσης 1) της από 17.1.2020 απόφασης της Επιτροπής Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών της ΕΠΟ και της ανάκλησης του Δελτίου του ποδοσφαιριστή Φιοριν ΝΤΟΥΡΜΙΣΑΙ , 2) της από 7.11.2019 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής (Disciplinary Committee) της FIFA και κατά της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία ΠΑΕ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα