Ολυμπιακός-Ποντένσε: Η O Jogo γράφει για deal 28 ύψους εκατ.ευρώ με τη Γουλβς

Ολυμπιακός-Ποντένσε: Η O Jogo γράφει για deal 28 ύψους εκατ.ευρώ με τη Γουλβς

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός-Ποντένσε: Η O Jogo γράφει για deal 28 ύψους εκατ.ευρώ με τη Γουλβς

bet365

Οι Πορτογάλοι μεταδίδουν πως το deal Ολυμπιακού - Γουλβς έχει οριστικοποιηθεί και ότι οι Πειραιώτες θα πάρουν σχεδόν 28 εκατ. ευρώ για τον διεθνή winger τους.

Όπως έχετε ενημερωθεί ήταν από την Δευτέρα γνωστό πως είναι θέμα χρόνου να κλείσει και τυπικά η υπόθεση της μεταγραφής του Ντάνιελ Ποντένσε με ποσό κοντά στα 30 εκατ. ευρώ. Την Τρίτη η O Jogo μετέδωσε πως υπάρχει πλήρης συμφωνία Ολυμπιακού - Γουλβς με ποσό στα 28 εκατ. ευρώ.

Συμφωνία που επισημαίνει ότι έκλεισε το βράδυ της Δευτέρας. Στην Ιβηρική στέκονται πως ο Ντάνιελ Ποντένσε θα είναι ο όγδοος Πορτογάλος παίκτης που θα τεθεί υπό τις οδηγίες του προπονητή Νούνο Εσπίριτο.

Η O Jogo αναφέρει ότι ο Ντάνιελ Ποντένσε θα μεταβεί άμεσα στην Αγγλία για την επισημοποίηση της μεταγραφής. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν αυτό γίνει ίσως ακόμα και την Τετάρτη ή το αργότερο έως την Παρασκευή. Το συμβόλαιο του Ντάνιελ Ποντένσε θα είναι τεσσάρων ή πέντε ετών και θα έχει αποδοχές πάνω από 2 με 2.5 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα