ΠΑΟΚ: Ο Ράφα Σοάρες και το «εμπόδιο» της Πόρτο

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Ο Ράφα Σοάρες και το «εμπόδιο» της Πόρτο

bet365

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει τις επαφές για την απόκτηση του Ράφα Σοάρες, ωστόσο το υψηλό ποσοστό μεταπώλησης που έχουν διατηρήσει οι «Δράκοι» κρατάει ψηλά τις απαιτήσεις της Γκιμαράες.

Ο Ράφα Σοάρες είναι ο «εκλεκτός» του ΠΑΟΚ για να καλύψει το κενό που υπάρχει στο ρόστερ των νταμπλούχων και στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Επιδίωξη των ανθρώπων του «Δικεφάλου» και πιο συγκεκριμένα του Μάριο Μπράνκο, που έχει αναλάβει τις επαφές, είναι ο 24χρονος Πορτογάλος αριστερός μπακ να αποκτηθεί δανεικός (λόγω FFP) είτε μέχρι το τέλος της σεζόν, είτε για ενάμιση χρόνο, όπως συνέβη στην περίπτωση του Γιόσιπ Μίσιτς, και με «οψιόν» αγοράς.

Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, οι Πορτογάλοι υποστηρίζουν και σήμερα ότι «ο Σοάρες είναι παίκτης της Γκιμαράες», με τους «Vimaranenses» να έχουν στείλει ξεκάθαρο μήνυμα προς τον ελληνικό σύλλογο, ζητώντας το λιγότερο 2.000.000 ευρώ για να δώσουν το «ΟΚ» και να προχωρήσει η μεταγραφή-δανεισμός.

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να ξεπεράσει ένα σημαντικό «εμπόδιο», αυτό της Πόρτο, καθώς το 50% των δικαιωμάτων του Πορτογάλου αμυντικού συνεχίζουν να ανήκουν στους «Δράκους» από το καλοκαίρι του 2018 όταν ο Ράφα Σοάρες αποκτήθηκε μαζί με άλλους τρεις ποδοσφαιριστές από την Πόρτο, που θέλησε να διατηρήσει ένα σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης του 24χρονου αμυντικού.

Οι «ασπρόμαυροι», λοιπόν, πρέπει να είναι υπομονετικοί σ’ ότι αφορά τις διαπραγματεύσεις, επιδιώκοντας να αποκτήσουν τα δικαιώματα του Σοάρες μ’ ένα ποσό που θα ξεπερνά το 1,5 εκατομμύριο ευρώ, αλλά θα είναι πολύ μικρότερο από τις αρχικές απαιτήσεις των Πορτογάλων.

Κανένας δεν γνωρίζει αν το ενδιαφέρον της Πόρτο από τον περασμένο Δεκέμβριο για τον Δημήτρη Γιαννούλη μπορεί να συνδεθεί με την υπόθεση του Ράφα Σοάρες.

Πάντως, ο ίδιος ο 24χρονος διεθνής αμυντικός του ΠΑΟΚ δήλωσε πρόσφατα ότι προτιμάει να συζητήσει τα περί μεταγραφής του στο εξωτερικό το ερχόμενο καλοκαίρι και όχι στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

- Η φωτογραφία είναι από το επίσημο λογαριασμό του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή στο Instagram.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα