Άρης: Η ανακοίνωση του Super 3

Άρης: Η ανακοίνωση του Super 3

Gazzetta team
Άρης: Η ανακοίνωση του Super 3

bet365

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη πήραν θέση για όσα συμβαίνουν μετά τον θάνατο του Βούλγαρου οπαδού στην Θεσσαλονίκη.

Η ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Τις τελευταίες 15 μέρες συνειδητά επιλέξαμε να μη σχολιάσουμε τα όσα συμβαίνουν γύρω από το θέμα του Τόσκο. Και αυτό γιατί θεωρήσαμε οτι ήταν το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε ως ένδειξη σεβασμού προς αυτόν και την οικογένειά του. Στον άγραφο κώδικα τιμής, οποιαδήποτε ένδειξη σεβασμού προς τον νεκρο πρέπει να είναι ευπρόσδεκτη και απολύτως σεβαστή και ας προέρχεται από αντιπάλους. Αυτό είναι κανόνας παραμερίζοντας την οργή περικυκλωμένη από πληθώρα άλλων συναισθημάτων. Ξεκινήσαμε λοιπόν να διαβάζουμε την ανακοίνωση που έδινε συλλυπητήρια στην οικογένεια του Τόσκο, τους οπαδούς της μπότεφ και τον κόσμο του Άρη.

Κοιταζόμασταν σαν χαζοι μεταξύ μας. << Οι συγκρούσεις ανάμεσα σε οπαδούς και τα δυσάρεστα αποτελέσματα τους είναι ευθύνη των οπαδών που συμμετέχουν σε αυτές και δεν φταίει καμιά πολιτεία κανένας παράγοντας και κανένας δημοσιογράφος>>. ...Κάπου εδώ παθαίνεις το εγκεφαλικό και προσπαθείς απεγνωσμένα να σφυρίξεις για να δεις πόσο σημαντικό είναι και τι επιπτώσεις έχει στην υγεία σου».

Ολόκληρη την ανακοίνωση μπορείτε να την διαβάσετε ΕΔΩ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα