Με Πανιώνιο θα εκτίσει την ποινή του ο Κόρχουτ

Με Πανιώνιο θα εκτίσει την ποινή του ο Κόρχουτ

Gazzetta team
Με Πανιώνιο θα εκτίσει την ποινή του ο Κόρχουτ

bet365

Ο Μιχάι Κόρχουτ θα εκτίμηση την ποινή της μίας αγωνιστικής στον εντός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής.

Ο Ούγγρος ποδοσφαιριστής συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο «Καραϊσκάκη» και το πρόβλημα για τον Μίκαελ Ένινγκ ήταν η επιλογή του αγώνα για να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής. Κι αυτό διότι ο Γερμανός προπονητής δεν έχει άλλον αριστερό μπακ στη διάθεσή του, πράγμα που σημαίνει ότι θα επιστρατευτεί και πάλι ο Λούκας Σάσα. Στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ Άρης αναφέρει: «Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης με την Ξάνθη στο Κλεάνθης Βικελίδης (23/01, 19:30), στο πλαίσιο της 20ής Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του μεθαυριανού παιχνιδιού.

Σήμερα, Τρίτη, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ περιελάμβανε απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου», στην οποία συμμετείχε ο Χουλιάν Κουέστα, ενώ ο Μπράουν Ιντέγε ξεκίνησε ειδικό πρόγραμμα θεραπείας.

* Μετά από απόφαση της τεχνικής ηγεσίας, ο Μιχάλι Κόρχουτ, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 22ης Αγωνιστικής».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα