Ολυμπιακός: Τουρκικό σενάριο για τον Ούγγρο επιθετικό Νεμάνια Νίκολιτς (vid)

Ολυμπιακός: Τουρκικό σενάριο για τον Ούγγρο επιθετικό Νεμάνια Νίκολιτς (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Τουρκικό σενάριο για τον Ούγγρο επιθετικό Νεμάνια Νίκολιτς (vid)

bet365

Στο μεταγραφικό... κάδρο του Ολυμπιακού βρίσκεται ο επιθετικός Νεμάνια Νίκολιτς σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν ξένα ΜΜΕ και κυρίως στην Τουρκία. Πρόκειται για παίκτη που έμεινε ελεύθερος από τη Chicago Fire του MLS και φέρονται να τον θέλουν τουλάχιστον τρεις ομάδες.

Ο 32χρονος διεθνής Ούγγρος είναι κυρίως επιθετικός και δεύτερος κυνηγός. Όμως έχει παίξει και ως ακραίος αλλά και σαν δεκάρι. Στους Chicago Fire είχε 104 ματς με 56 γκολ και 5 ασίστ. Στην περασμένη περίοδο στο MLS είχε 33 αγώνες με 13 γκολ.

Ο Νεμάνια Νίκολιτς σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν το «Sporx.com» (και άλλα media στην Τουρκία) και η «DailyMail» απασχολεί ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, η Μπεσίκτας και η Κρίσταλ Πάλας. Η πλευρά του παίκτη με την οποία επικοινώνησε το Gazzetta.gr δεν επιβεβαίωσε αλλά δεν διέψευσε κιόλας το θέμα με την αναφορά πως τον παίκτη τον θέλουν ομάδες και από τα τοπ ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και από αλλού και θα ήθελε να γυρίσει στην Ευρώπη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα