ΟΦΗ: Χωρίς Μάνο και Τσιλιανίδη με Ολυμπιακό

ΟΦΗ: Χωρίς Μάνο και Τσιλιανίδη με Ολυμπιακό

Gazzetta team
ΟΦΗ: Χωρίς Μάνο και Τσιλιανίδη με Ολυμπιακό

bet365

Ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό την Τετάρτη χωρίς τους Τσιλιανίδη και Μάνο που δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν.

Με δύο απουσίες θα αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό ο ΟΦΗ, καθώς εκτός έμειναν οι Τσιλιανίδης και Μάνος που δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν.

Από εκεί και πέρα κανονικά προπονήθηκε ο Ντίνας, αλλά έμεινε επίσης εκτός αποστολής, ενώ ο Ναμπί ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και ο Σακόρ δεν προπονήθηκε.

Οι ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή είναι οι: Σωτηρίου, Whalley, Δερμιτζάκης, Braun, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Περδίκης, Κοροβέσης, Κουτρουμπής, Νάστος, Mellado, Neira, Στάικος, Σουρνάκης, Souza, Semedo, Vaz, Figueiredo, Νοικοκυράκης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα