Μαρτίνς: Προσανατολίζεται να μην αλλάξει διάταξη και πρόσωπα με ΟΦΗ

Δημήτρης Τομαράς
Μαρτίνς: Προσανατολίζεται να μην αλλάξει διάταξη και πρόσωπα με ΟΦΗ

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς δείχνει να σκέφτεται σοβαρά να διατηρήσει το σχήμα 4-3-3 και με τον ΟΦΗ και ίσως και με την ΑΕΚ την προσεχή Κυριακή.
Ο Μαρτίνς είχε παρατάξει την ομάδα του Ολυμπιακού με σχηματισμό 4-3-3 με τον Άρη και με τον Ζοσέ Σα κάτω από τα δοκάρια. Οι Ομάρ Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μπα και Τσιμίκας ήταν στην τετράδα της άμυνας.
Στο κέντρο η τριάδα ήταν με Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκη και Καμαρά. Άκρα με Μασούρα - Βαλμπουενά και φορ ο Ελ Αραμπί. Έτσι σκέφτεται να κάνει το ίδιο και με τον ΟΦΗ και ενδεχομένως με την ΑΕΚ. Η λογική είναι ότι στα πιο δύσκολα ματς να είναι ενισχυμένο το κέντρο των Πειραιωτών.
Οι 21 της αποστολής του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ: Αλέν, Μπα, Μπουχαλάκης, Παπέ Σισέ, Ελ Αραμπί, Ομάρ Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Γκερέρο, Γκιγιέρμε, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Λοβέρα, Καμαρά, Μασούρας, Μεριά, Παπαδόπουλος, Σα, Σεμέδο, Σουντανί, Τσιμίκας, Τζολάκης & Βαλμπουενά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα