Στρέζος: «Ηρθα να πετύχω στην Ολλανδία»

Στρέζος: «Ηρθα να πετύχω στην Ολλανδία»

Gazzetta team
Στρέζος: «Ηρθα να πετύχω στην Ολλανδία»

bet365

Ο Γιώργος Στρέζος μίλησε για την εμπειρία του στην Ολλανδία, για τις διαφορές ελληνικού και ολλανδικού πρωταθλήματος, για τον ΟΦΗ αλλά και το επερχόμενο ματς των Κρητικών με τον Ολυμπιακό στο Γεντί Κουλέ.

Build A Bet στο Τσέλσι - Αρσεναλ. Ένας αγώνας – πολλές αγορές – ένα στοίχημα. |21+

«Έφυγα από τον ΟΦΗ, παρά το γεγονός ότι η ομάδα ξεκινούσε ένα πολύ ωραίο project γιατί πάντα ήθελα να παίξω στο εξωτερικό», ανέφερε αρχικά ο πρώην τερματοφύλακας των Κρητικών στην ΕΡΑ Σπορ για να προσθέσει στη συνέχεια για την εμπειρία του στην Ολλανδία.

«Το ολλανδικό ποδόσφαιρο είναι η χαρά του ποδοσφαιριστή. Γρήγορο, πολλά γκολ, γεμάτα γήπεδα, ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες, διαφορετική προσέγγιση. Στο πρώτο ματς που βρέθηκα στην αποστολή της Βίλεμ παρόλο που δεν πήγαμε καλά και πήραμε ισοπαλία, όλο το γήπεδο μας χειροκροτούσε. Έπαθα ένα μικρό σοκ! Αγωνιστικά εδώ, έχουν προβάδισμα οι νέοι παίχτες τους οποίους χρησιμοποιούν και στηρίζουν άπαντες, δίνοντας τους χρόνο να αναπτυχθούν. Είμαι γουρλής παρόλο που δεν αγωνίζομαι, γιατί η ομάδα φέτος πάει «τρένο» και περιμένω με αγωνία το ντεμπούτο μου».

Για το γεγονός ότι ακόμα περιμένει την ευκαιρία του: «Εγώ ήρθα να πετύχω. Θα περιμένω την ευκαιρία μου γιατί εδώ δεν αλλάζουν τους παίχτες ειδικά στη θέση μου μετά από ένα-δύο λάθη. Προπονούμαι σκληρά και περιμένω την ευκαιρία μου».

Για το αν του λείπει το ελληνικό πρωτάθλημα: «Δεν μου λείπει κάτι από το ελληνικό πρωτάθλημα. Άλλωστε δεν είναι τόσο ελκυστικό. Αν εξαιρέσεις τα ντέρμπι οι υπόλοιποι ζουν στη σκιά των μεγάλων».

Για το επερχόμενο ματς ΟΦΗ - Ολυμπιακός: «Ο ΟΦΗ είναι πολύ καλύτερος από πέρσι, έχει καλύτερους παίχτες αλλά και ο Ολυμπιακός είναι βελτιωμένος σε σχέση με πέρσι. Ανοιχτό παιχνίδι, με τον ΟΦΗ να έχει νικήσει όλους τους μεγάλους πλην του ΠΑΟΚ φέτος, άρα γιατί να μη κερδίσει και τον Ολυμπιακό; Πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα