ΑΕΚ: «Το 3-0 προκάλεσε στον Κούγια πόνο και παραισθησιογόνες αντιδράσεις»

Gazzetta team
ΑΕΚ: «Το 3-0 προκάλεσε στον Κούγια πόνο και παραισθησιογόνες αντιδράσεις»

bet365

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση για τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια και για την πρόθεσή του να καταγγείλει τον Νέλσον Ολιβέιρα.

Premier League: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Η ΠΑΕ ΑΕΛ με ανακοίνωση γνωστοποίησε πως θα καταγγείλει στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα τον Νέλσον Ολιβέιρα για άσεμνες χειρονομίες, ενώ θα υποβάλει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση για τα όσα είπε μετά το τέλος του αγώνα.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ απάντησε με ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

«Αισθανόμαστε την ανάγκη να παρηγορήσουμε τον κ. Αλέξη Κούγια, διαπιστώνοντας ότι το χθεσινό 3-0 του προκάλεσε τόσο μεγάλο πόνο και παραισθησιογόνες αντιδράσεις.

Για τα όσα παντελώς ψευδή και αστήρικτα εναντίον του ποδοσφαιριστή μας, Νέλσον Ολιβέιρα, αναφέρονται στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ, δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθούμε.

Θα ακολουθήσουμε τη νόμιμη οδό, προσφεύγοντας στην ελληνική δικαιοσύνη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα