ΑΕΛ: Καταθέτει μήνυση στον Νέλσον Ολιβέιρα

ΑΕΛ: Καταθέτει μήνυση στον Νέλσον Ολιβέιρα

Gazzetta team
ΑΕΛ: Καταθέτει μήνυση στον Νέλσον Ολιβέιρα

bet365

Η ΑΕΛ με επίσημη ανακοίνωση γνωστοποίησε πως θα καταγγείλει στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα τον Νέλσον Ολιβέιρα για άσεμνες χειρονομίες, ενώ θα υποβάλει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση για τα όσα είπε μετά το τέλος του αγώνα.

Αταλάντα - ΣΠΑΛ με σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.(21+)

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

Η χθεσινή συμπεριφορά του Πορτογάλου ποδοσφαιριστού της ΑΕΚ Ολιβέιρα, ο οποίος μετά το γκολ που πέτυχε έκανε χυδαίες χειρονομίες με το δάχτυλο του δεξιού του χεριού προς τον πάγκο της ΑΕΛ μας προσβάλλει όλους βάναυσα.

Μας κάνει εντύπωση ότι, ενώ αυτή η χυδαία χειρονομία γίνεται μπροστά στα μάτια του 4ου διαιτητού και του Α’ βοηθού και η πράξη πρέπει να τιμωρηθεί με αποβολή άμεσα, όλοι σιώπησαν και έκαναν πως δεν είδαν τίποτα.

Η ΑΕΛ αύριο το πρωί θα καταγγείλει με επίσημη καταγγελία στον ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα κ. Λαϊνη, ο οποίος μας κάνει εντύπωση πως δεν έχει παρέμβει ακόμη αυτεπαγγέλτως και θα περιγράψει ακριβώς αυτή τη συμπεριφορά και τους αποδέκτες της, συνοδεύοντας την καταγγελία με το βίντεο του αγώνα, αλλά και θα ζητήσει και επιπλέον τιμωρία του Ολιβέιρα, ο οποίος αντί να ζητήσει συγγνώμη γι αυτή τη χυδαία συμπεριφορά του στις δηλώσεις του, επετέθη με λεπτομέρειες εναντίον του ιδιοκτήτου της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξη Κούγια, λέγοντας το πρωτοφανές, ότι «έκανα αυτές τις χυδαίες χειρονομίες, γιατί στο πρώτο παιχνίδι στο AEL FC ARENA ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ επέδειξε αντίστοιχη συμπεριφορά εις βάρος μας», γεγονός εντελώς ψευδές, αφού κανείς από την ΑΕΛ δεν έκανε τίποτα εις βάρος της αποστολής της ΑΕΚ, ακόμη και όταν Γενικός Αρχηγός της ΑΕΚ Δημητριάδης επετέθη κατά την είσοδο στη φυσούνα στο ημίχρονο στον Ουάρντα και ο «παράγοντας» της ΑΕΚ Καλτσίδης εξαπέλυε ύβρεις και απειλές για τον αγώνα του δευτέρου γύρου, με αποτέλεσμα να προσαχθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, έπειτα από καταγγελία του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Σωτήρη Μάρκου

Εις βάρος του Ολιβέιρα, εκτός από την καταγγελία για τις άσεμνες χειρονομίες του που θα καταθέσει αύριο η ΑΕΛ , ο κ. Κούγιας θα καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση για όσα είπε στις δηλώσεις του, για απρόκλητη έργω εξύβριση για τις χυδαίες χειρονομίες που όπως είπε ο Ολιβέιρα στις δηλώσεις του είχαν αποδέκτη αυτόν και θα καταθέσει και αγωγή αποζημιώσεως αφού τις δηλώσεις Ολιβέιρα τις είδαν και τις άκουσαν εκατομμύρια τηλεθεατές στις Κυριακάτικες αθλητικές εκπομπές.

Είμαστε βέβαιοι ότι ο κ. Λαϊνης θα ασκήσει πειθαρχική δίωξη τόσο εις βάρος του Ολιβέιρα όσο και εις βάρος της ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα